U TOPUSKOM OTVORENA MODERNA HIDROTERAPIJA

U TOPUSKOM OTVORENA MODERNA HIDROTERAPIJA

12. siječnja, 2016.

hidroterapija_topusko-1

Nakon ulaganja od 1,35 milijuna kuna u dovršetak dijela Blatnih kupki, u Lječilištu Topusko otvoren je suvremeno opremljen prostor hidroterapije. Nova će zdravstvena usluga utjecati na kvalitetu rada djelatnika kao i zadovoljstvo pacijenata. Novouređene prostorije otvorio je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, a blagoslovio ih je sisački biskup Vlado Košić.
Decentraliziranih 1,35 milijuna kuna u opremanje suvremene hidroterapije u Lječilištu Topusko najnoviji je dio višegodišnjih ulaganja u Blatne kupke, devastiranih još u Domovinskom ratu.
Novootorena hidroterapija u Lječilištu Topusko najmodernija je u Hrvatskoj a u Lječilištu, u kojem su lani povećali prihode od Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje od 1,5 milijuna kuna, uspjeli su ostvariti dobit i na tržištu te imaju velike planove. Jedna pak od mjera iz programa kojim županija potiče ostanak mladih obitelji na ovim područjima vezana je uz Lječilište Topusko. Župan Ivo Žinić najavljuje kako će obitelji s troje i više djece iz cijele Hrvatske u Lječilištu i Top termama moći boraviti po 50 posto povoljnijim cijenama.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code