TRI GIBONIJA PROGNOZIRALI POBJEDU PROTIV ISLANDA

TRI GIBONIJA PROGNOZIRALI POBJEDU PROTIV ISLANDA

9. lipnja, 2017.

Tročlana zagrebačka obitelj gibona nema dvojbe oko pobjednika nedjeljnog sraza nogometnih reprezentacija Hrvatske i Islanda. Ako je vjerovati njihovu prognoziranju, bit će to laka pobjeda Vatrenih.

Naime, na predviđanju rezultata utakmice što se tradicionalno organizira u Zoološkom vrtu grada Zagreba, gibon Kent brzo je odabrao kutiju s obilježjima Hrvatske, a taj su izbor slijedile i njegova družica Kulička te kći.

„Nadamo se da Kent ovime nastavlja uspješnu seriju svojih prognoza te da će naša nogometna reprezentacija na Islandu pobijediti domaćina. Želimo da naš gibon ima pune ruke posla i s predviđanjima nastupa Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Pritom je dodao da Kent ima dostojnu nasljednicu. Njegova kći pokazuje veliko zanimanje za predviđanja rezultata utakmica, ali i navijačke rekvizite. Upravo su joj oni posebno dragi kad ih timaritelji i zoolozi koriste za obogaćivanje njezina životnog prostora.

Budući da mlada gibonica još nema ime, građani joj ga mogu predložiti putem Facebook stranice Vrta. Prijedlozi se skupljaju do petka, 16. lipnja nakon čega će ocjenjivački sud izabrati najbolje. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code