TRENING ASJE PETERSEN U PETRČANIMA

TRENING ASJE PETERSEN U PETRČANIMA

18. srpnja, 2015.

Asja Petersen trening-3

Nevjerojatne slike u pokretu projekta Pokreni se putuju iz Petrčana. Asja Petersen, jedna od vodećih međunarodnih, osobnih trenerica i pilates instruktorica održala je inovativni Fokus point trening u čarobnom Falkensteiner hotelu&spa Iadera. Eksluzivni trening nacionalnog projekta koji promovira aktivnost i zdravlje, uz najljepši zalazak sunca, priuštio je vježbačima nezaboravno iskustvo.
Izdvojeni događaj projekta Pokreni se pružio je priliku za usvajanje nove tehnike vježbanja koju je osmislila Asja, kao rezultat dugogodišnjeg sportskog iskustva, rada s klijentima i suradnje s prof. Stuartom McGillom, jednim od najpoznatijih svjetskih znanstvenika iz područja biomehanike i patologije kralježnice.

Asja Petersen tri je desetljeća u zahtjevnom svijetu sporta, a podjednake uspjehe ostvarivala je u klasičnom baletu, judu, ritmici, aerobicu, fitnessu, body buildingu i pilatesu, uvijek pokazujući svoj neosporan sportski talent. Njenu torturu prolazili su ni manje ni više vojnici NATO saveza, uz nju je čari pilatesa, yoge i funkcionalnog treninga otkrio i proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, popularni hokejaši zagrebačkog Medveščaka, veslači braća Sinković i mnogi drugi.
Projekt Pokreni se u Zadru se održava u suradnji s Gradom Zadrom i Turističkom zajednicom grada Zadra te u suradnji s Falkensteiner hotelom&spa Iadera. Tim projekta Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, građanima diljem Hrvatske nudi rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima.
Nakon Petrčana vježbalo se u subotu 18. srpnja u Zadru.
Slijedi Vukovar 18. kolovoza, te Zagreb, u sklopu Europskog tjedna sporta, 12. rujna.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code