TEK KADA SMO MOGLI SLOBODNO U VUKOVAR ZAVRŠIO JE RAT

TEK KADA SMO MOGLI SLOBODNO U VUKOVAR ZAVRŠIO JE RAT

9. kolovoza, 2019.

Rat nije mogao završiti, ako nismo slobodno mogli ići u Vukovar i druge krajeve Podunavlja, već smo i nakon 15. lipnja 1996. bili u ratu, spremajući se za napad, ako mirna reintegracija neće proći. Ili, rat je završio, a mi smo ostali bez Grada junaka Vukovara!? Kaj god!
Ne, rat je završio onog trenutka kad je hrvatska vojna čizma stala na granicu sa Srbijom, a to je bilo 1998.

Napisao: Mladen Pavković

Prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, Domovinski rat je počeo 5. kolovoza 1990., a završio 30. lipnja 1996.
Međutim, nigdje ne piše, a povjesničari o tome šute, gdje je počeo, a gdje završio rat?

Podunavlje još blo okupirano

Nu, kako je moguće da je hrvatski obrambeni Domovinski rat završio krajem lipnja 1996., kad je jedan dio Hrvatske, odnosno hrvatsko Podunavlje bilo okupirano, sve do mirne reintegracije – 15. siječnja 1998.? Tek tada su i taj dio Hrvatske i Grad Vukovar postali dio teritorijalnog, monetarnog, carinskog, pravnog i svakog drugog kontinuiteta otad potpuno suverene i u pravom smislu cjelovite Republike Hrvatske!

To je bilo 1998.

Znači, rat nije mogao završiti, ako nismo slobodno mogli ići u Vukovar i druge krajeve Podunavlja, već smo i nakon 15. lipnja 1996. bili u ratu, spremajući se za napad, ako mirna reintegracija neće proći.
Ili, rat je završio, a mi smo ostali bez Grada junaka Vukovara!? Kaj god!
Ne, rat je završio onog trenutka kad je hrvatska vojna čizma stala na granicu sa Srbijom, a to je bilo 1998.
E, a sad da nam je još znati, gdje je „pukla prva puška“ 5. kolovoza 1990., pa da i taj dio hrvatske povijesti privedemo kraju? T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Nikita markovic
  #1 Nikita markovic 9 kolovoza, 2019, 09:09

  zdravo
  Ja sam privatni zajmodavac i financijski zastupnik, koji pruža zajmove za osobne potrebe i za financiranje korporacija. Da li vam je potreban neposredan zajam da biste očistili dug ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Jesu li vas druge banke i financijske agencije odbile ? Trebate li zajam za objedinjavanje ili zalaganje obveza, više ne tražite jer smo mi ovdje da sve vaše financijske probleme pretvorite u nešto prošlo. Zadovoljstvo korisnika cilj je kada se prijavite kod nas, prijavljujete se na pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog procesa. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti, uzimajući u obzir trenutnu financijsku situaciju i zatim postaviti rok otplate kredita na odgovarajući način prema vašim potrebama. Uzimanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda je jednostavno: pošaljite nam e-poštu na [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. BOZANA TOPALOVIC
  #2 BOZANA TOPALOVIC 9 kolovoza, 2019, 09:04

  Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od samo 2%, uz povoljne uvjete kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas i obrate se pouzdanoj kompaniji koja se brine za vaše potrebe financiranja. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti isplatiti uzimajući u obzir trenutnu financijsku situaciju i zatim postavite vaš roditelj za otplatu kredita na odgovarajući način da odgovara vašim potrebama. , Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 9 kolovoza, 2019, 07:05

  Napokon da je netko postavio i ovo pitanje.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code