STARO SAJMIŠTE ĆE SVIJETU POKAZATI TKO SE PRVI U EUROPI POHVALIO S „JUDEN FREI“

STARO SAJMIŠTE ĆE SVIJETU POKAZATI TKO SE PRVI U EUROPI POHVALIO S „JUDEN FREI“

29. srpnja, 2022.

 

Kad Srbi kažu „ustaše“ oni okreću pilu, pa pod „ustaše“ već godinama svrstavaju Hrvate, od kojih je većina rođena nakon 1945.!

Na taj način oni nam se osvećuju, pa diljem Srbije i Hrvatske (!) tobože ističu ono što se dogodilo pred 80 i više godina, jer nakon II svjetskog rata mogu „slaviti“ samo svoje poraze.

Stoga im iznimno dobro dođe neprestano vraćanje u daleku prošlost, kao da će time umanjiti sva zla koja su činili i čine

Napisao: Mladen Pavković

Nakon što predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću zasad nije dozvoljen dolazak u Jasenovac, gdje želi, kako kaže (laže) položiti samo „jedan cvijetak“, gotovo svi mediji u Srbiji i Republici Srpskoj okrenuli su se protiv Hrvata, nazivajući ih prije svega – ustašama.

Nu, sada idu dalje. Snimaju filmove, organiziraju izložbe, drže predavanja, protestiraju… Na prostoru nekadašnjeg logora iz Drugog svjetskog rata „Staro Sajmište“ u Beogradu počela je izgradnja Memorijalnog kompleksa.

Na tom je mjestu, kažu, od 1941. do 1945. u dva nacistička logora stradalo više od 6500 Židova, oko 10.000 Srba i više stotina Roma. (Opet i opet ni jedan Hrvat!?).

U dva memorijalna muzeja tu će biti prikazani dokumenti, fotografije i ostali dokazi nacističkih zločina. Nadamo se i ono tkosje prvi u Europi pohvalio „Juden Frei“.

Neprestano vraćanje u daleku prošlost

Međutim, i za te zločine Srbi će ponovno optužiti – ustaše, (već optužuju!), kao da se nikako ne mogu pomiriti da su pod vodstvom balkanskog krvnika Slobodana Miloševića izgubili sve ratove, od Hrvatske, Slovenije, BiH pa do Kosova i Metohije, odnosno da su bili agresori.

Nu, kad Srbi kažu „ustaše“ oni okreću pilu, pa pod „ustaše“ već godinama svrstavaju Hrvate, od kojih je većina rođena nakon 1945.!

Na taj način oni nam se osvećuju, pa diljem Srbije i Hrvatske (!) tobože ističu ono što se dogodilo pred 80 i više godina, jer nakon II svjetskog rata mogu „slaviti“ samo svoje poraze.

Stoga im iznimno dobro dođe neprestano vraćanje u daleku prošlost, kao da će time umanjiti sva zla koja su činili i čine.

Jakov Kedmi

Srpski mediji proteklih su dana dali veliki značaj izjavi Jakova Kedmija, vojnog eksperta i političkog analitičara te bivšeg šefa izraelske obavještajne službe, a koji je uz ostalo naglasio da su u vrijeme Jugoslavije  naciste najviše štitili i najviše im pomagali Hrvati, katolici!

Također je istaknuo da da Hrvati Srbima dosad nisu dozvolili da posjete logor Jasenovac koji se nalazi na području Hrvatske.

„U tom logoru Hrvati su likvidirali skoro milijun Srba. Nitko u svijetu ne govori o tome. Za vrijeme Tita zataškavali su ulogu Hrvata. Istrebljivali su Srbe, kao pse. U suštini, Hrvati su uništavali dva naroda: Srbe i Židove. Židova je bilo malo, a Srba mnogo. Ubili su koliko su mogli“, rekao je bivši šef izraelske obavještajne službe za srpske portale i medije, među ostalim i za beogradsku Politiku.

Dakle, nakon što je hrvatska Vlada odbila (privatni?) posjet srpskog predsjednika Jasenovcu, Srbi su žestoko krenuli s kampanjom protiv Hrvatske, koristeći i ovakve izjave, koje veze s mozgom nemaju.

S obzirom da je ova kleveta i monstruozna laž javno objavljena i da se brzinom „munje“ širi srpskim sredstvima priopćavanja bio bi red da vlast u Hrvatskoj oštro odgovori ne samo ovom obavještajcu (koji vjerojatno kod nas ni ovce ne bi mogao čuvati) već i izraelskom veleposlanstvu.

Naime, možete li zamisliti, kakva bi se buka digla da je neki hrvatski „obavještajac“ nešto slično izjavio za Izraelce, ili da ih je prozvao za  zločine koje navodno godinama čine diljem Palestine?

Najgore što se može dogoditi je to da se i preko ovakvih izjava pređe kao spužvom preko ploče, kao – neka pričaju i objavljuju što hoće!

A Srbi uistinu pričaju i objavljuju što hoće: lažu i kleveću Hrvate, sve po onom-sto puta izgovorena laž postaje – istina!

Sramno da sramnije ne može biti. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code