STANIŠIĆ PREŽIVIO TUCHELOVU ČISTKU

STANIŠIĆ PREŽIVIO TUCHELOVU ČISTKU

8. lipnja, 2023.

 

Hrvatski reprezentativni branič Josip Stanišić nije na izlaznim vratima Bayerna kako su to neki očekivali. Trener Thomas Thuhel dao mu je velikiu priliku za nastavak karijere u najvećemu njemačkom klubu.

Listu za odlazak predvodi Senegalac Sadio Mane. Nakon samo jedne sezone u Minchenu 31-godišnjak je otpisan i Tuchel ne računa na njegove usluge, iako Mane želi ostati.

Među onima koji mogu ići su Leroy Sane i Serge Gnabry. Njihov utjecaj na igru prethodnih godina je bio ogroman, no Tuchel ima druge planove i njihove usluge im nisu prijeko potrebne.

Otpisan je i desni branič Bouna Sarr. On odavno nije u planovima, a izlazna vrata pokazana su i golmanu Alexander Nubelu. Ovaj čuvar mreže ne želi biti broj dva u klubu. To je jasno isticao prethodne godine kada je odbio biti zamjena Manuelu Neueru, pa je posuđen u Monaco. Sada bi konačno mogao otići u transferu.

Lista se završava s francuskim defanzivcem Benjaminom Pavardom. On silno želi napustiti klub već mjesecima unazad i želja bi mu se konačno mogla ispuniti.

Na listi timova koji ga žele su Barcelona i Manchester City i bit će interesantno vidjeti gdje će pouzdani defanzivac konačno završiti. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code