RONILAČKO SRCE NA SAJMU NAUTIKE

RONILAČKO SRCE NA SAJMU NAUTIKE

23. veljače, 2018.

 

Otvorenjem sajma nautike na Zagrebačkom velesajmu projekt Pogled u plavo predstavio je opus brojnih događanja za 2018. godinu.

Tijekom već prvog dana otvorenja sajma nautike preko 50-tak posjetitelja sajma zaronilo je u montažni bazen projekta, a mnogi su podržali i akciju „Ne dišem“ s ciljem podizanja svjesnosti o autizmu.

Volonterski i s puno srca okupila se ronilačka populacija kako bi podržali ovu hvale vrijednu akciju „Ne dišem“ te učinili drugima život ljepšim, a koju organizira Nemo-Adria Rescue Team.

Projektu Pogled u plavo pridružio se i gradonačelnik grada Raba, Nikola Grgurić gdje

e projekt gostovati i treću godinu za redom povodom dana grada Raba.

Projektu su se pridružili i naši susjedi te brojni članovi PGD Sevnica zajedno sa županom Općine Sevnica, gospodinom Srečkom Ocvirkom koji je najavio kako će sevničani i ove godine ugostiti hrvatske ronioce u sklopu Pogleda u plavo.

Najpoznatiji hrvatski ronioci će demonstrirati svoje vještine i mogućnosti u gradu Popovači uz veliku podršku grada Popovače te gradonačelnika Josipa Miškovića.

Pogledu u plavo kao i akciji Ne dišem pridružila se i Ronilačka mreža sa svojih 25 ronilačkih centara koji već duži niz godina sudjeluju u projektu na način promocije hrvatskih ronilačkih lokacija i ponude u ronjenju, a kako bi približili ljepote hrvatskog podmorja u sklopu projekta postavljena je i izložba fotografija hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

HAMAG-BICRO prepoznao je autentičnost projekta Pogled u plavo kroz jedinstven pristup promociji Hrvatske kao turističke i ronilačke destinacije. Agencija podržava i humanitarnu komponentu projekta za senzibiliziranje javnosti o potrebama djece i odraslih koji žive s autizmom, a projekt Pogled u plavo podržao je svojim dolaskom i Mario Turalija, član Uprave HAMAG-BICRO-a, prepoznavši originalan pristup promociji Hrvatske kao ronilačke destinacije.

Manifestacija Pogled u plavo odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code