DRŽAVNO PRVENSTVO U AKCIONOM STRELJAŠTVU

DRŽAVNO PRVENSTVO U AKCIONOM STRELJAŠTVU

16. listopada, 2017.

U subotu, 14. listopada, na strelištu  Griža kod Rižane, u organizaciji  Amaterske strelske zveze Slovenije i Športskog društva Hrvatini, održano je  Državno prvenstvo akcionog streljaštva (I.A.S.C), u gađanju pištoljem i revolverom.

Nastupilo je 116  natjecatelja iz Italije, Slovenije i Hrvatske, a za Hrvatsku su nastupili Edgar Franjul, Goran Ahačić i Anton Cukon, članovi HRVATSKOG SAVEZA AKCIONOG STRELJAŠTVA i HOPLOLOŠKOG DRUŠTVA PULA.

Edgar Franjul osvojio je 2. mjesto u diviziji SD-SA, 3. mjesto u kategoriji SENIOR, 1. mjesto u kategoriji INTERNATIONAL, 3. mjesto u subdiviziji LAW, te 6. mjesto ukupnom poretku.  Goran Ahačić osvojio je 1. mjesto u diviziji 22 LR, te 3. mjesto u kategoriji VETERAN, dok je u kategoriji INTERNATIONAL bio 18. Anton Cukon zauzeo je 21. mjesto u kategoriji SD-SA, dok je u kategoriji INTERNATIONAL bio 16.

Ovi rezultati predstavljaju uspjeh, jer pulski strijelci nemaju streljanu, niti mogućnost treninga i usavršavanja streljačkih vještina, a dobri rezultati s natjecanja nikada ne izostaju. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code