SURADNJA ZAGREBAČKOG I LJUBLJANSKOG MARATONA

SURADNJA ZAGREBAČKOG I LJUBLJANSKOG MARATONA

7. travnja, 2020.
Print Friendly, PDF & Email

 

U želji da pomognu vodeći ljudi Ljubljanskog maratona  pridružili su se pripremama Zagrebačkog maratona. Pomažu u nastojanju da se prikupe veća sredstva za obnovu Klinike za plućne bolesti Jordanovac. Susjedi i sportski prijatelji iz Slovenije žele napraviti jedan zid, zid nade nove bolnice.

Tim PRIPRAVE, koji se priprema za Volkswagen Ljubljanski maraton, najveći rekreativni klub u Sloveniji, želi prevladati negativizam, zaštititi ljude od straha i širiti nadu, dobru volju i povezati ljude.

Prošle 2019.  godine Tim PRIPRAVE je doveo čak 173 trkača na Zagrebački maraton, što je 15 posto svih sudionika na trku Garmin 10 km. Trčanje nas je povezalo, granice su pale, zajedno krećemo naprijed. Dva maratona povezuju Hrvatsku i Sloveniju u treningu uživo. Trenerski tim PRIPRAVE daje veliki doprinos vježbanju kod kuće.

Trening snage kod kuće * UŽIVO * SVAKI DAN u 19 sati.

Kroz svaki trening, treneri pozivaju sve sudinike da sudjeluju u akciji prikupljanja donacija u temeljitoj obnovi bolnice Jordanovac. Treninzi se državaju od 19 sati i mogu se pratiti uživo na FB stranici Zagreb maratona te neposredno nakon treninga na YouTube kanalu.

Prijenos treninga snage * UŽIVO na adresi:  https://www.facebook.com/zagreb.marathon/

te na YouTube kanalu neposredno nakon treninga: www.youtube.com/channel/UCGnQycMSsX0vYAnD3z7wmQg

U 19 sati kliknite na link i dobrodošli u live workout. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<