SPREMA SE NAJVEĆE PANDEMIJSKO GOSTOVANJE BBB-a

SPREMA SE NAJVEĆE PANDEMIJSKO GOSTOVANJE BBB-a

3. listopada, 2021.

 

Rapid je iduća Dinamova europska postaja, Dinamo u trećoj rundi sklupine H Europske lige ide u Beč. Nedvojbeno, Dinamo će imati veliku podršku na tamošnjoj Allianz Areni. Tog 21. listopada Modri će igrati jednu od ključni utakmica za ostanak u Europskoj ligi. Šest bodova protiv Rapida cilj je svim klubovima u skupini, svi imaju istu matematiku, ambicije su i Dinamu i Genku i West Ham Unitedu vezane uz posrnulog austrijskog velikana.

Ne moramo valjda podsjećati na velikog Cicu Kranjčara, prvog među onima koji su obilježili odnos ta dva kluba. I kakav su oproštaj od Cice priredili Rapidovi navijači, prodavali čak i majice s njegovim likom.

I dok se sprema najveće pandemijsko gostovanje u  Austriji od idućeg vikenda kreću COVID potvrde za ulazak na stadion, nisu ni sami ljudi u Austriji sigurni je li to dobro ili loše, hoće li povećati ili smanjiti posjet utakmicama. Primjerice, Rapid je prošlog vikenda protiv Sturma (1:3) gledalo više od 16 tisuća ljudi. Hoće li Covid potvrde smanjiti ili povećati broj navijača, pitaju se i Austrijanci, ali, koliko god ih bude, ne sumnjamo da će Dinamovi „drukeri biti brojno zastupljeni.

IZVOR: www.jutarnji.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code