S HRVOJEM KROZ HRVATSKU

S HRVOJEM KROZ HRVATSKU

18. studenoga, 2019.

 

Jedan od naših najpoznatijih šansonjera, Hrvoje Hegedušić, proteklih dana u Caffe baru & music shopu Nova ploča predstavio je svoj najnoviji album u izdanju Croatia Recordsa, “S Hrvojem kroz Hrvatsku – Popevka, kanat, pisma: Od Pitomače do Opuzena”.
Ovo retrospektivno izdanje donosi 18 skladbi pisanih na svim hrvatskim narječjima i izvođenih na glazbenim festivalima diljem Hrvatske (MHJ Opuzen, ČAnsonfest Kastav, Chansnfest, MarcoPoloFest Korčula, Pjesme Podravine i Podravlja Pitomača, Kajkavske popevke Krapina) u razdoblju od 2016. do 2019. godine.
Izdanje je predstavljeno samo dan nakon zapaženog Hegedušićevog nastupa na ovogodišnjem izdanju Chansonfesta, čiji je i jedan od utemeljitelja, a gdje mu je uručeno i priznanje za životno djelo.
U sklopu predstavljanja ovog CD-a 
Hrvoje Hegedušić i pijanistica Ljerka Šemeš, koja je i autorica tekstova za mnoge skladbe koje se na njemu nalaze, izveli su nekoliko pjesama pred okupljenim uzvanicima.
Album “S Hrvojem kroz Hrvatsku – Popevka, kanat, pisma: Od Pitomače do Opuzena” dostupan je u svim prodavaonicama Croatia Recorsa po cijeni od 69 kuna. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code