RADELJAK ZBOG RATA SA SRPSKIM POPOVIMA ISPRED STANA NALAZI RAZNO SMEĆE

RADELJAK ZBOG RATA SA SRPSKIM POPOVIMA ISPRED STANA NALAZI RAZNO SMEĆE

2. listopada, 2019.

 

Policija je i opet pozvana i „zapisničila“ barem desetak puta. Izgleda – nemoćni su, i samo sliježu ramenima – pišu neučinkovite zapisnike, a u očima im se ogleda nekakav kao strah i nevjerica, valjda od opasne svemoći raznih silnika, možda Pupovaca ili Porfirija !? – ispričao nam je Radeljak

Vladika – pop g. Perić Porfirije odbija predati u posjed, jer se je eto njemu baš svidjelo ne poštivati hrvatske zakone i od paroha SPC-a Duška Spasojevića regularno javno bilježnički potpisane dokumente i ugovore!? Nije nam preostalo ništa drugo već je firma mog sina, vlasnica stana zatražila pravdu na sudu – s time da su lukavci uspjeli (zasigurno svojim jakim manjinskim vezama) odgoditi čak i prvo sudsko ročište već pune 3 godine

Napisao: Mladen Pavković

Poznati hrvatski poduzetnik ing. Josip Radeljak, koji povremeno stanuje u stanu vlasništva njegovog sina u centru Zagreba – na Cvjetnom Trgu, već godinama on a ni ostali suvlasnici stanova u kući nemaju mira. Već dugi niz godina svako malo suočavaju sa skandaloznim, bahatim i nasilničkim ponašanjem nekoliko popova i djelatnika Srpske Pravoslavne Crkve (SPC), koji izgleda ovako i na svaki način žele otjerati iz kuće u centru, svojim bahatlucima sve one koji nisu „njihovi“ !?

Naravno da su se već bezbroj puta obratili za pomoć temeljnoj, krim policiji pa i medijima, ali o cijeloj sramotnoj priči, kao da nitko ništa ne želi ni čuti, a kamo li pisati ili pak intervenirati !?

Zazidali ulazna vrata

Tako nam priča g Radeljak:

-Kad smo se lani poslije ljetovanja vratili u stan na Trgu, našli smo se cijela obitelj doslovno pred debelim siporeksom sagrađenim zidom na ulazu u naš dio stana, koji je zaštitarski čuvala falsifikatima prevarena Klemova straža, a koja je naravno vidjevši istinite dokumente odmah napustila „čorava posla“ !

Na susjednim vratima dijela stana (preostale dvije sobe) koje smo također ugovorom kupili, ali nam ih novo pristigli vladika – pop g. Perić Porfirije odbija predati u posjed, jer se je eto njemu baš svidjelo ne poštivati hrvatske zakone i od paroha SPC-a Duška Spasojevića regularno javno bilježnički potpisane dokumente i ugovore!? Nije nam preostalo ništa drugo već je firma mog sina, vlasnica stana zatražila pravdu na sudu – s time da su lukavci uspjeli (zasigurno svojim jakim manjinskim vezama) odgoditi čak i prvo sudsko ročište već pune 3 godine !??

Još k tome uza sagrađeni zid – na susjednim vratim visjele su zalijepljene zastrašujuće slike bradatih popova, valjda u nadi da će ih se bar naša djeca prepasti !?

U dijelu stana koji su zidom zapriječili vrli popovi, živjelo je tada a i danas živi malodobno dijete ?? – te smo bili prisiljeni naravno u nazočnosti policije, upotrijebiti „institut samopomoći“ srušiti sramotno izgrađene zidove, te ponovno tako „osvojiti“ naše prostore!?

U njihovom bijesu i ludovanju, pošto im sa zidanjem „kineskog zida“ nasilje nije prošlo – nasilni i očito zakonom nedodirljivi djelatnici SPC-a, i to uz prisustvo policajca ?? – razmontirali su i jednostavno ukrali nam glavna masivna zaštitna ulazna stubišna vrata, koja štite ulaz u stan direktno sa Cvjetnog trga !!? I opet na opetovane molbe policiji da intervenira – nije se zbilo baš ništa, te smo tako ne zaštićeni od ulice živjeli u strahu nekoliko mjeseci. Naši odvjetnici podnijeli su odmah Kaznene prijave protiv počinioca za tešku krađu vrata, te sve smetnje i štete nanesene nam – I NARAVNO – NIKADA NI OBAVEZNOG ODGOVORA NA KAZNENU PRIJAVU NISMO DOBILI !?

Policija dolazi i odlazi

-Prije petnaestak dana, očito (pošto im se može) – ponovio se bezobrazluk otimanja naših stubišnih vrata, te do danas opet živimo bez zaštite od mogućih zlonamjernih posjetioca sa ulice – Policija dolazi i odlazi – i opet samo sliježe ramenima, iako se radi o teškoj krađi i oštećenju tuđe imovine – što je čak i krivično djelo!?

Ispred ulaznih vratiju stana, gotovo svakog dana nalazimo raskopane parkete, prljavštinu, smeće i čak izmet. Naravno, pošto po noći nema zaštitnih stubišnih vrata, vrlo je teško ustanoviti precizno počinioce!

Policija je i opet pozvana i „zapisničila“ barem desetak puta. Izgleda – nemoćni su, i samo sliježu ramenima – pišu neučinkovite zapisnike, a u očima im se ogleda nekakav kao strah i nevjerica, valjda od opasne svemoći raznih silnika, možda Pupovaca ili Porfirija !? – ispričao nam je Radeljak.

Dobili smo i niz autentičnih fotografija, gdje se vrlo jasno vidi svo zlo koje se besprizorno događa u centru hrvatske metropole, u Zagrebu!

Sa strane g Radeljaka – naglašeno nam je da se sa njihove strane niti slučajno ne radi o bilo kakvoj mogućoj nacionalnoj ostrašćenosti ili netrpeljivosti, a što bi u svojoj lukavštini „ugroženi“ SPC popovi vrlo rado insinuirali !?

Na kraju je prijeko potrebno  zapitati  – kad će već jednom usred Zagreba prestati ovaj teror, odnosno hoće li netko napokon reagirati po zakonu i službenoj dužnosti na ovu sramotu? T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ko to kaze i ko laze
  #1 Ko to kaze i ko laze 4 listopada, 2019, 07:10

  Znate li zbog cega se srbofori crne ruke jagme za vrijednom imovinom? Niste valjda zaboravili da su crveni prokletnici sramotno i bestidno pogubili 60-ak svecenika Hrvatske pravoslavne crkve (iz 19. stoljeca) na celu s poglavarom Germogenom (rujan 1945.), potom oteli milijardama vrijednu imovinu HPC-a (pupavac tupavac trazi jos!), a onda uz pomoc kljunastoga lepotana Aleksandra Karadjordjevica 1920. “ujedinili sve SHS nacionalne pravoslavne crkve jugo-drzava). Jos se i danas protive autokealnosti Crnogorske pravoslavne crkve, jer znaju da ce im djetici oduzeti sve oteto i nabiti im nogom u sugave turove. Poslati ih u sve manju srbijicu s bg-pasalukom. Podsjecam, vec je i Karadjordje govorio o etnickom ciscenju velike srbije od katolika i turaka janjicara…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Crna ruka dejstvuje
  #2 Crna ruka dejstvuje 4 listopada, 2019, 07:01

  Bilo bi zapravo jako dobro da maltretiranoga Hrvata od crnorukasa i cetnika, strucnjaci Drazena Bosnjakovica Krivosudnoga najprije uhite, zatvore, a potom osude na visegodisnju zatvorsku kaznu u Glini zbog sporenja s prijateljima Andrije Plenkovica.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Zdravko Has
  #3 Zdravko Has 3 listopada, 2019, 08:09

  Siroti Radeljak nema novaca za kameru, pa eto, trpi da mu nepoznati počinitelji rade štetu. Preplitko, čak i za Pavkovića.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Josko protiv govnoimenoga
  #4 Josko protiv govnoimenoga 2 listopada, 2019, 18:35

  Ne spominji ime Gospodnje uzalud, moj brizni domoljupce i borce za hrvatsku stvar. Tako je i svlaskim popovima, sljedbenicima cetnika Vucicevim, Pupovcevim, Dacicevim. Eto, spomenuti Porfirije (nije poput blagopocivsega Jovana Pavlovica vise vladika “i ele Italije”). Samo zagrebacko-ljubljanski, ali je ipak cetnik koji peva junacke pesme “Sta se ono na Dinari sjaji Djujiceva kokarda na glavi…”. Uostalom, Porfirije je naslijedio ime Konstantina Porfirogeneta Govnoimenoga..

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code