TETOVAŽE HRVATSKIH VATERPOLISTA

TETOVAŽE HRVATSKIH VATERPOLISTA

30. srpnja, 2013.

Fran Paskvalin

Napisao: Toni Dabinović

Najbolji vaterpolisti svijeta otkrivaju svoju nepoznatu stranu! Nižući pobjedu za pobjedom na FINA Svjetskom prvenstvu brojnim gledateljima i novinarima u Barceloni sve su zanimljiviji, a nisu im promakle ni atraktivne tetovaže naših vodenih junaka.

Trajno ukrašavanje tijela iznimno je popularno među sportašima. Nogometaši i košarkaši veliki su poklonici ovog rituala, a koliko je tetoviranje popularno među zlatnim vaterpolskim olimpijcima otkrili su Petar Muslim, Anđelo Šetka i Fran Paškvalin nakon još jedne uvjerljive pobjede na Svjetskom prvenstvu u Barceloni.

“Imam samo jednu tetovažu koju sam napravio prije dosta godina i nikada nisam požalio. Trenutno ne razmišljam o novoj ali siguran sam da ću se jednom opet tetovirati. Ima posebno značenje u mom životu i nastala je prema mojoj ideji.” – izjavio je vaterpolski reprezentativac Petar Muslim.   

Anđelo Šetka je također zadovoljan svojim tetovažama i već ima ideju treće koju planira napraviti uskoro te dodaje: “Veliki sam ljubitelj tetoviranja. Obje moje tetovaže imaju svoju priču, podsjećaju me na bitne stvari u životu i jedinstvene su. U glavi već imam ideju o trećoj koju planiram realizirati ubrzo. Kada se jednom tetoviraš teško se zaustaviti. No, kao i u svemu drugom, treba biti odmjeren i ne pretjerivati!”

Najveći ljubitelj ukrašavanja tijela u našoj reprezentaciji je Fran Paškvalin koji ima čak pet tetovaža a svaku je pomno isplanirao prije nego je trajno ocrtao svoju kožu.

Preporučam svima da dobro razmisle što i gdje će se tetovirati. To je nešto što ne može tek tako nestati i ne možete se predomisliti nakon nekog vremena. Kada ih jednom napravite one su tu s vama cijeli život, nose neku vašu priču i daju vam snagu. Sretan sam i ne bih ništa mijenjao, a ko zna, možda uskoro padne i neka nova.“ – izjavio je dobro raspoloženi Fran Paškvalin. T

Petar Muslim

Andjelo Setka

tetovaza 1

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. ebatelj
    #1 ebatelj 29 ožujka, 2017, 09:56

    postoji li pored “ljubitelja” i ljubavnik i ako u cemu je razlika (u RVACKOM) ?

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code