PRVA DAMA SRBIJE IMA TORBICU OD 3900 DOLARA

PRVA DAMA SRBIJE IMA TORBICU OD 3900 DOLARA

24. svibnja, 2015.

dragica-nikolic-princeza-dajana-ledi-di-tasna-ledi-dior-foto-damir-dervisagi-1432449101-665847

Osim markiranom odećom, Dragica, supruga predsednika Tomislava Nikolića, može se pohvaliti i torbicom koju je nosila princeza Dajana – „ledi dior“ Kristijana Diora. Prva dama je svoj primerak u elegantno plavoj boji prošetala na Kubi!
Inače, ovaj luksuzni modni dodatak košta oko 3.900 dolara ili 413.000 dinara. U slučaju da je prva dama pazarila kopiju, morala je da izdvoji oko 138.000 dinara.
To znači da je predsednikova lepša polovina za ovu torbu, ukoliko je ona original, dala čak 9,5 plata ili skoro 18 penzija, s obzirom na to da je prosečna plata u Srbiji 43.121 dinar, a penzija 23.159 dinara. Torbica je inače poznata po tome što se od nje nije odvajala britanska princeza Dajana, po kojoj je i dobila ime.
– „Ledi dior“ je jedna od najpoznatijih ženskih torbica svih vremena. Proizvodi se u više veličina, a srednja, koju Dragica ima, košta oko 3.900 dolara. Čak su i dobre kopije ove torbe skupe, koštaju tri puta manje – kaže izvor Kurira, inače poznati modni znalac.
Nebojša Grnčarski, stilista i direktor modne agencije „Selekt“, kaže za Kurir da je nošenje „dior“ torbe prilikom posete Kubi malo pretenciozno, s obzirom na tamošnje socijalne prilike.
– Možda je to i preslobodna forma za diplomatske sastanke. S druge strane, mislim da prva dama treba da vodi računa o izgledu jer ipak predstavlja našu zemlju – kaže Grnčarski.
Inače, ova torbica je napravljena 1995, a bivša prva dama Francuske Bernadet Širak ju je tokom posete engleskoj kraljevskoj porodici poklonila princezi Dajani.

IZVOR: www.kurir-info.rs T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code