PROJEKT ODCJEPLJENJA ISTRE JE OPASNIJI OD POZDRAVA ZA DOM SPREMNI

PROJEKT ODCJEPLJENJA ISTRE JE OPASNIJI OD POZDRAVA ZA DOM SPREMNI

20. rujna, 2017.

 

 

Prvo ćemo ustvrditi tko su bili oni koji su nakon završetka II. svjetskog rata počinili u ime Tita i partije strašne i neviđene zločine nad nevinim Hrvatima te zabraniti sve simbole pod kojima su to činili. Zatim, ćemo doći do Domovinskog rata te sankcionirati isticanje svih četničkih simbola, poglavito onih koji se vežu uz rehabilitiranog (!) četničkog zlotvora Dragoljuba Dražu Mihailovića, koji je Srbima i danas „svjetla točka“. Onda idemo kazniti one koji svake godine u Kumrovcu, ali i na drugim partizansko-komunističkim skupovima, ističu i nose simbole propale Jugoslavije, zločinačke JNA, ali i Tita

Napisao: Mladen Pavković

Oporbeni IDS, javljaju mediji, izradio je prijedlog Izmjena i dopuna Kaznenog zakona u sklopu kojeg predlažu zatvorsku kaznu za isticanje fašističkih simbola, što, kako naglašavaju, podrazumijeva i isticanje simbola i pozdrava „za dom spremni“, koji se vežu za ustaški režim.

Komunistički i četnički simboli

Kao prvo, za nešto takvog zatvorske kazne, pa i zabrane, nikada nisu donijele ništa dobrog, uvijek su manje-više bile – kontraproduktivne. Ovog puta će to biti još i više, jer glavni razlog predlaganja drastičnih mjera je usklik – „Za dom spremni!“ Naime, kad bi se taj „ludi“ zakon pretvorio u djelo, onda bi se moglo dogoditi da i onaj tko je ratovao, bio ranjen ili ginuo uz taj pozdrav u hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu također bi mogao završiti onkraj brave, ili bi jednostavno svi koji su 1991. nosili te oznake postali građani „drugog reda“! Drugo, ako se već razmišlja o nečem takvom, to bi trebalo provesti u „paketu“ tj. da se zabrane fašistički, nacistički i komunistički simboli, ali i četnički koji su vezani uz Domovinski rat. Onda nikakvi ratni zločinci poput Vukašina Šoškočanina ne bi mogli imati „privatne“ spomenike, kao što ih imaju danas, a na kojima piše (na ćirilici) da „ovdje počiva komandant odbrane Borova Sela, narodni junak, proglašen na velikoj narodnoj srpskoj skupštini u Belom Manastiru 25. septembra 1991. godine.“ Osim toga, trebalo bi sankcionirati i sve one koji poput nekih članova IDS-a na ovaj ili onaj način sustavno „guraju“ projekt odcjepljenja Istre od Hrvatske, odnosno koji žele Istru proglasiti – Republikom! To je mnogo opasnije teza od usklika „Za dom spremni“, jer bi nakon njih to mogli (kad bi poludjeli!) zatražiti Dubrovčani i drugi. I ode Hrvatska, bez četnika, u tri PM!

Sad se postavlja pitanje: što su ti koji su bili i koji jesu na vlasti učinili da primjerice djeca u školi znaju što je to antifašizam, komunizam, nacizam i fašizam, te što je to Domovinski rat, i protiv koga smo se mi borili? Sankcije bi trebalo uvesti i za ratne profitere, dezertere i izdajice. Trebalo bi još jednom „pročešljati“ popise amnestiranih srpskih i inih četnika, od kojih se dobar dio ponaša kao da su pobijedili u Domovinskome ratu, a ne kao da su (pomilovani) zločinci.

Zločini nad nevinim Hrvatima

Dakle, idemo po redu. Prvo ćemo ustvrditi tko su bili oni koji su nakon završetka II. svjetskog rata počinili u ime Tita i partije strašne i neviđene zločine nad nevinim Hrvatima te zabraniti sve simbole pod kojima su to činili. Zatim, ćemo doći do Domovinskog rata te sankcionirati isticanje svih četničkih simbola, poglavito onih koji se vežu uz rehabilitiranog (!) četničkog zlotvora Dragoljuba Dražu Mihailovića, koji je Srbima i danas „svjetla točka“. Onda idemo kazniti one koji svake godine u Kumrovcu, ali i na drugim partizansko-komunističkim skupovima, ističu i nose simbole propale Jugoslavije, zločinačke JNA, ali i Tita.

Trebalo bi kazniti i spodobe koji viču: Smrt fašizmu-sloboda narodu, jer se taj uzvik nalazi i na svim, ali baš na svim, važnijim dokumentima SK, KOS-a, Udbe i drugih organa i bio je sastavni dio popisa za „odstrel“ nevinih Hrvata! (Uče li i o tome djeca u školi?)

Vjerujemo da ćemo čitav prijedlog ovog (suludog) Kaznenog zakona pročitati i u četničkim „Novostima“, koje iz tjedan u tjedan provode četničku politiku, pa će nam i u svezi toga mnoge stvari biti jasnije! (Zar ne Pupovac?). T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. ano...
  #1 ano... 5 listopada, 2017, 11:29

  nema pavković veze sa koprivnicom i danicom, danica je poznatija po tome što bila na njoj industrija i jako veloika koju je kralj/srbi rasturili i odnijeli “preko”,a ova druga “danica”je samo mali penal 4.c.-u

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 21 rujna, 2017, 11:08

  Opet se javio ludi Frno .

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO
  #3 FRANO 20 rujna, 2017, 20:52

  PAVKOVIĆ , KRVOLOČNI STEPINČEV KRIŽAR NAS UAVIZAVA, EJ VI TAMO!!
  ŠTA NAM  TO PORUČUJE ,STEPINČEV KRIŽAR PAVKOVIĆ, IZ KOPRIVNIČKE ,IZ STEPINČEVSKE HOLOKAUSTEKE  ČISTIONIOCE,=DANICE=USTAŠKO-STEPINČEVSKOG  ODGOJNOG CENTRA 1941-1945 GODINE.
  .
  KOPRIVNIČKI KRIŽAR, STEPINČEVSKOG  DUHA I NAUMA,PAVKOVIĆ,  ARALAUČE SA ZIDINA KOPRIVNIČKE DANICE  I PORUČUJE: DOSTA  MI JE  KOMUNISTIČKIH KAPA I KRVAVIH PETOKRAKA , SPRATIT ĆEMO VAS  TAMO GDJE SU  ZAVRŠAVALI  NA IZOBRAZBI MNOGI  VAŠI KOMUNISTIČKI  AGITATORI ,OVDJE U DANICI KOPRIVNIČKOJ ,A  KOJI SU  SE SUPROSTAVLJALI STEPINČESVSKOJ, ČISTOČI  BOŽJE DRŽAVE.  PA  AKO  TADA NISMO USPJELI, A NISMO,  ZBOG ČEGA SU   NAŠI OČEVI PLATILI TAJ  PROMAŠAJ  I  MNOGI ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI  ,ALI SU IPAK MNOGI PREŽIVJELI  ,MAKAR I  U DIJASPORI ,NA JUŽNO-AMERIČKIM PAMPASIMA KAO PONOSNI GAUČI,ALI SU IPAK OSTALI  KATOLICI ,HRVATI ,IRANSKE I VLAŠKE PASMINE, SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA , U DUŠI  SLJEDBENICI DINARSKIH HAJDUKA KOJI SU UVJEK ,HRABRO I VJERNO, SLUŽILI  KATOLIČKE MONARHIJE I DINASTIJE, U SREDNJEM VIJEKU MLETAČKE DUŽDEVE,  A KASNIJE EVROPSKE KRALJEVSKE I CARSKE DINASTIJE  I UVJKE  U SLUŽBI  ESKADRONA SMRTI . ZATO O NAMA STOJI   ZAPISANO UPOZORAVJUĆA I KRVOLOČNA POVIJESNA SENTENCIJA, U CRKVI GRADA JENE,  KOJA GLASI: DA NAS BOG SAČUVA  SVAKOG ZLA , A  POSEBNO  GLADI , RATA I HRVTA.=. DAKLE, OVA SENTENCIJA  SUŠTNSKI  UKAZUJE NA STRAH KOJI  PROIZLAZI  IZ  NAŠE  ODLUČNOSTI  DA UVJEK BUDEMO U SLUŽBI KATOLIČKE CRKVE I NJENIH NAMJESNIKA.  STRAH , KOJI I DANAS UPOZORAVA  MNOGE EVROPSKE NARODE NA NAŠE PRETKE,  ČIJI SMO MI NASLIJEDNICI ,STALNO NAM PORUČUJE OVAJ TUĐAMANOV KRIŽAR, EMASKULIRANOG MOZGIĆA,,KOJI SMO  DEVEDESETIH OPET, POD VODSTVOM NAŠEG KAPTOLA  , KAO KRIŽARI, SA PATRICAMA OKO VRATA,  STV ORILI NOVU STEPINČEVASKU DRŽAVU I PONOVNO POČISTILI SVE DRUGE I DRUGAČIJE KOJE JE I STEPINCA OZNAČIO KAO REMETILAČKI  ELEMAENAT.
   
  IAKO SMO  DEVEDESTIH OBNOVILI ILI REINAKRNIRALI STEPINČEVU  BOŽJU DRŽAVU ,OPET SMO PONOVILI ISTU GREŠKU,  DOPUSTILI DA NAM SE PRIKRIVENO INFILTRIRAJU POTOMCI KOMUNISTIČKIH KRVOLOKA,  PA SMO OD ČISTE STEPINČEVE DERŽAVE STVORILI NEKI HIBRID ,NI KATOLILČKA  NI KOMUNISTIČKA , VEĆ NEKI HERCEGOVAČKO –KATOLIČKO-PLJAČKAŠKI PAŠALUK KOJIM JE UPRAVLJAO  JOSIPOVIĆ KAO PREDSJEDNIK  ,A KOJI NIJE KOMUNISTA NEGO NEKI IZMEĐU,  ŠTO NAM UKAZUJE  DA SADA PONOVNO MORAMO  BITI NA DJELU ,STEPINČEVI KRIŽARI ,KOJI NEĆEMO DOPUSTUIT DA NAM JOSIPOVIĆ PONOVNO STOLUJE TAMAO GDJE JE KAPTOL  USTOLIČIO KRIŽARSKOG VOĐU ,PROZELITA ,KRUPNOZUBOG STOŽERNIKA ,TUĐMANA. ZATO I POZIVAM SVE STEPINČEVSKI  ODANE DOMOLJUBE  , DA  NA PREDSTOJEĆIM  IZBORIMA  BIRAJU  PRAVE KATOLIKE ,STEPINČEVSKOG DUHA I N AUMA,DA POSJEDUJU GEN IRANSKE I VALAŠKE PASMINE HRVATSTVA,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA.
   
   

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Mujo Basinac
  #4 Mujo Basinac 20 rujna, 2017, 15:31

  Cesto i na duze vrijeme boravim u Istri uglavnom cijelo ljeto.
  Znate da se tamo izruguju sa onima kojiizvjese hrvatski barjak za neke drzavne praznike.
  Cesto mozete cuti “Kome on to prkosi”,”Zar je njegova kuca opcina”,
  Najsmjesnije je ,barem meni ,da u Vabrigi ima maslenik koji se samo iz zraka,na “arkodu” googlu maps moze vidjeti TITO tamo kod kruznog toka kad se dolazi iz Poreca.
  Hrvati su im posprdno Hrvatine i ima toga jos.Mijo Basinac

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Black Jack
  #5 Black Jack 20 rujna, 2017, 14:11

  Za krepati od smijeha ovaj projekt!
  Srbi koji su okupatorskom vojskom partizanskih bandita došli u Istru Žele se otcjepiti od hrvatske?

  Nemate VI muda na još jednu traktorijadu!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Velebit
  #6 Velebit 20 rujna, 2017, 13:19

  Odma sa Hrvatskom vojskom u Istru.A sa lopovim i nakazama izdajicama u zatvor.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Vukovarac
  #7 Vukovarac 20 rujna, 2017, 10:18

  Naslov svegovori.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code