NAJNOVIJE NA PORTALU

PREDSJEDNIK HHO POSJETIO GLAVAŠA U REMETINCU

PREDSJEDNIK HHO POSJETIO GLAVAŠA U REMETINCU

13. ožujka, 2015.

glavas_1

Predsjednik Hrvatskoga helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak posjetio je u utorak, 12. ožujka u ranim popodnevnim satima, pritvorenika Branimira Glavaša koji se nalazi u pritvoru u Remetincu u Zagrebu. Posjet predsjednika HHO-a uslijedio je na osobno traženje Branimira Glavaša i njegovih odvjetnika.

Tijekom jednosatnog razgovora Ivan Zvonimir Čičak prenio je svoja iskustva štrajkova glađu u komunističkim zatvorima, upozorivši Glavaša na moguće katastrofalno štetne posljedice po njegovo zdravlje ukoliko nastavi s odbijanjem hrane i vode.

Branimir Glavaš obavijestio je I. Z. Čička da ga je, neposredno prije, posjetio i sin Filip Glavaš, koji ga je nastojao nagovoriti i uvjeriti da prekine štrajk žeđu i počne uzimati vodu. Tijekom razgovora sa Ivanom Zvonimirom Čičkom, Branimir Glavaš priopćio mu je da će početi uzimati vodu. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. bobo
    #1 bobo 14 ožujka, 2015, 19:54

    Sasvim je očigledno da je pacjent ,na slici gore,u stanju šoka a koji je nastao uslijed snifanja isparavanja koktela pod nazivom H2SO4 a možda i NH3.Nastalo stanje potrebno je hitno sanirati ,potom djelovati preventivno u smislu ponavljanja identične situacije i to prvenstveno selotejpom zalijepiti usta i nos pacijentu …..

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code