POŠTENOG SUĐENJA NIJE BILO

POŠTENOG SUĐENJA NIJE BILO

31. ožujka, 2015.

SOHV-UPUTIO-PISMO-POTPORE-GENERALU-GLAVASU-Molimo-Vas-prekinite-strajk-gladu-i-svoje-unistavanje-jer-to-je-upravo-ono-sto-neprijatelj-zeli

Otvoreno pismo Branimiru Glavašu

Napisao: Danijel Srb, predsjednik HSP-a

Poštovani gospodine Glavaš,

Molim Vas, prekinite štrajk glađu.

Ovo pismo pišem Vam kao predstavnik domoljubne politike, one politike koja se od početka protivila sustavnom progonu i hrvatskih branitelja i hrvatskih generala, ali i kao poznanik, dugogodišnji politički i suparnik i partner, već prema trenucima i vremenima koja je politika donosila.

Vaš je štrajk glađu kojim prosvjedujete zbog političkih pritisaka ostvarenih kroz sudski proces koji se protiv Vas vodi godinama i kojem se ne vidi kraja razumljiv.

Razumljiva je i Vaša ogorčenost hrvatskim pravosudnim sustavom koji nije uređen onako kako bi željeli svi koji vole Hrvatsku, jer je tragično i dalje prisutno donošenje odluka pod političkim pritiskom.

Pravo na pošteno suđenje pravo je svih hrvatskih državljanja. A u procesu koji se vodi protiv Vas već i kroz činjenicu da je Ustavni sud Republike Hrvatske morao poništavati presudu Vrhovnog suda vidljivo da poštenog suđenja nije bilo. I stoga razumijem Vašu ogorčenost i odluku da štrajkom glađu izborite Hrvatskoj promjene u pravosudnom sustavu i pravdu za sebe.

Međutim, one političke snage koje nisu željele samostalnu Hrvatsku, koje i dalje žele kriminalizaciju i Domovinskog rata i sustavno obezvrjeđuju Državu, Vas, kao i sve branitelje i dalje žele prikazivati u negativnom svjetlu. Žele cijeli Domovinski rat proglasiti zločinom, bez obzira što su na Haškom sudu u procesu protiv hrvatskih generala doživjeli povijesni poraz.

Ali upravo te političke snage nisu, još, u hrvatskom pravosuđu doživjele povijesni poraz.

Upravo zbog toga, ne smijete dozvoliti da proces koji se vodi protiv Vas ne završi njihovim povijesnim porazom. Te političke snage biti će poražene kada se proces koji se vodi protiv Vas završi oslobađajućom presudom.

Stoga trebate izdržati da do te presude dođe. Izdržati možete ukoliko ne narušavate svoje zdravlje štrajkom glađu!

Upravo Vas zbog toga i pozivam: prekinite štrajk glađu, nemojte dozvoliti da pobijede oni koji Hrvatsku kao samostalnu državu ne žele!

Odustanite od štrajka glađu i borite se do kraja!

U tome imate potporu svih domoljuba.

S poštovanjem,

U Osijeku, 30. ožujka 2015.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. UDBAŠKA ZMIJA
    #1 UDBAŠKA ZMIJA 8 travnja, 2015, 18:45

    Suđenje generalu Glavašu, primjer je nastavka rasističkog pristupa jugonacističkih bravara, a dokaz tome je to da za preko tisuću ubijenih Hrvata, Srba, Roma,Mađara… u Osijeku, od strane jugonacističke armije i fašista ili komunista nitko nije odgovaro, a kako izgleda ni ne će, a gospodin Glavaš koji je jedan od najzaslužnijih za obranu, kažnjen je za nedokazani zločin. To jer civilizacijska sramota, bez spominjanja razaranja od strane spomenutih jugonacista ili srpskih fašista ili komunista.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code