POSLJEDNJI ISPRAĆAJ RAME DEDIĆA

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ RAME DEDIĆA

27. lipnja, 2019.

 

Zagrebački gradonačelnik je ožaloščenoj rodbini uz Ramin odar došao osobno uručiti sućut. U četvrtak 27. lipnja, s početkom u 12 i 30 na Mrkovom Polju, krenuo je posljednji ispraćčaj Rame Dedića. Na tom tužnom okupljanju uz brojne rođake i prijatelje bili su: Zorislav Srebrić ispred HNS-a, poznata novinarka Vesna Kljajić, Jajan Matijević, Braco Hasanović i Denis Kršak iz Nemoguće emisije, pjevač Nihad Kantražić Điđi…

Ramo Dedić je preminuo je u subotu 22. lipnja u KBC Rebro, odale je poslan iz KB Dubrava gdje se zarazio plućnom bakterijom. Ramo Dedić je imao burnu biografiju. Nekad je bio imućan čovjek s kućom katnicom na Ferenčici s dobrim vezama u zemlji i inozemstvu. O njemu je često bilo spomena u javnosti. U jednom od brojnih intervjua je izjavio kako je pošao u prvi razred 1963. godine u Retkovcu kada mu roditelji prodaju stan i sele se u rodnu Bosnu, gdje otac u okolici Laktaša u selu Dubrave otvara “Cigansku noć” – lokal poznat diljem tadašnje države.

Bio je dobar znanac sa Stipom Mesićem, kojeg je zvao tata.

Ramo Dedić je sa suprugom Minkom imao četiri kćeri, te više unučadi.

Zbogom Ramo legendo!

T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Maria Guadalupe
    #1 Maria Guadalupe 3 kolovoza, 2019, 21:24

    Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
    za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code