OBNOVLJENA RAČUNALA ZA DJECU SIROMAŠNIH RODITELJA

OBNOVLJENA RAČUNALA ZA DJECU SIROMAŠNIH RODITELJA

10. rujna, 2013.

y253812982909425

Volonteri računalne radionice i Hrvatskih urbanih mreža održati će tri radionice na danima tehničke kulture koji se održavaju u sklopu Bundekfesta.

Radionica posvećena izradi sunčanog kolektora od limenki i sušare za voće i bilje u vremenu od 17 do 19 sati za vrijeme trajanja manifestacije.

U srijedu 11. rujna 2013. održati će se dvije radionice u šatoru tehničke kulture na temu popravak i održavanje osobnih računala s početkom u 17 sati. Nakon te radionice biti će održana radionica o klimatskim promjenama i mala metereološka radionica.

U subotu 14. rujna 2013. s početkom u 17,00 sati gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Grada Zagreba Božena Horvat Alajbegović i predsjednik ORR “Svi smo protiv“gospodin Mladen Plazibat podijeliti će 100 darovnica za računala djeci roditelja korisnika socijalne pomoći.

 Radi se o obnovljenim računalima koja su dijelom bila korištena u Centru za socijalnu skrb, HRT-u, Zagrebačkoj i Privrednoj banci Zagreb, te Poreznoj upravi.

Djeca i roditelji moći će računala preuzeti u prostorijama računalne radionice tijekom rujna.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code