DANI FAKULTETA STROJARSTVA I BRODOGRADNJE

DANI FAKULTETA STROJARSTVA I BRODOGRADNJE

9. studenoga, 2017.

 

Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu već tradicionalno u mjesecu studenome obilježava svoje dane. Tim povodom organizirano je višednevno događanje s ciljem predstavljanja Fakulteta, studentskih udruga i povezanosti s hrvatskim gospodarstvom.

Dani FSB-a se održavaju od utorka 14. studenoga do petka 17. studenoga, a obuhvaćaju izložbu „Podvojene ličnosti: strojari-karikaturisti“ kada će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta, Dane karijera i Tribinu karijera na kojima će se prezentirati različite tvrtke te studentske udruge sa svojim projektima, Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg je organiziran obilazak fakultetskih laboratorija, Bal strojara i Svečanu sjednicu.

Otvorenje izložbe Podvojene ličnosti: strojari-karikaturisti održat će se u utorak, 14. studenog u Galeriji FSB (Ivana Lučića 5) s početkom u 18 sati. Predstaviti će se 13 karikaturista – strojara, od kojih su njih 9 alumni FSB-a. Na otvorenju će nastupiti i muški vokalni ansambl te folklorni ansambl studentskog kulturno-umjetničkog društva “Ivan Goran Kovačić”. Izložba će biti otvorena za javnost svakog radnog dana od 15 do 18 sati, zaključno s 31. siječnja 2018. U sklopu otvorenja izložbe dekan Fakulteta strojarstva i brodogradnje prof. Zvonimir Guzović uručiti će svjetskom prvaku u gimnastici Tinu Srbiću, studentu FSB-a, njegovu karikaturu koju će izraditi jedan od karikaturista. 

Za studente bismo posebno istaknuli Dan karijera koji će se održavati od 16. do 17. studenoga od 10-16 sati, u auli južne zgrade FSB-a, u sklopu kojeg je predviđeno predstavljanje tvrtki kao i studentskih udruga.  

Za srednjoškolce bismo posebno istaknuli Dan otvorenih vrata FSB-a  koji će se održati u srijedu 15. studenoga u 13 sati. Obilazak uključuje predstavljanje Fakulteta, posjet Laboratoriju za projektiranje izradbenih i montažnih sustava, Laboratoriju za motore i vozila, Laboratoriju za zavarivanje, Centru za aditivne tehnologije te obilazak A dvorane i knjižnice Fakulteta. 

Okupljanje je ispred južne zgrade Fakulteta, I. Lučića 5, Zagreb. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code