PLANTAŽA SRBIJANSKIH AGENATA I POLICAJACA

PLANTAŽA SRBIJANSKIH AGENATA I POLICAJACA

3. srpnja, 2020.

 

Pripadnici BIA-e Aleksandar T. i Branislav R., uhapšeni su u sredu u nastavku istrage vezano za nezakonitu proizvodnju marihuane na poljoprivrednom dobru “Jovanjica”. Pored njih, uhapšeni su i pripadnici MUP Milan K., Zoran B. i Radovan B. U bekstvu je Saša V., oficir Vojnoobaveštajne agencije (VOA).

Oni su, sa još dvojicom osumnjičenih, privedeni na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal, koje ih tereti za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje isprava. Nakon saslušanja Tužilaštvo će doneti odluku da li će od nadležnog suda tražiti da im se odredi pritvor. Prema saopštenju TOK, oni su ova krivična dela vršili od januara do 14. novembra prošle godine, po nalogu organizatora grupe, Predraga Koluvije, koji je već sedam meseci u pritvoru.

Kako “Novosti” saznaju, tokom pretresa stanova i objekata koje koriste privedeni bezbednjaci i policajci, pripadnici MUP Srbije su kod nekih od njih pronašli veću količinu narkotika, ali i više od 60.000 evra. Dvojica osumnjičenih pripadnika BIA zaposlena su u beogradskom centru Agencije. Milan K. je zaposlen u Jedinici za obezbeđenje ličnosti i objekata MUP Srbije, a preostala dvojica su zaposlena u Kriminalističkoj policiji Srbije.

IZVOR: www.novosti.rs T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 22:08

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code