PINK WING KARAVANA ZAGREB-ŠIBENIK-ZADAR

PINK WING KARAVANA ZAGREB-ŠIBENIK-ZADAR

13. travnja, 2016.

pink_wing2-110416

Jedinstveni gastro-turistički projekt, koji okuplja 150 VIP automobilskih entuzijasta, te preko 350 pratećeg osoblja koji će se brinuti za sudionike ove jedinstvene karavane luksuznih vozila, po prvi puta će se, od 17. do 19. lipnja održati u Hrvatskoj. S obzirom da karavana kreće iz Zagreba, s konačnim ciljem u Šibeniku, uz jednodnevni posjet Zadru, drugog dana eventa, predstavljanju projekta, na danas održanoj konferenciji za novinare u šibenskom D-Resortu, prisustvovali su gradonačelnici Zagreba Milan Bandić, Zadra Božidar Kalmeta i Šibenika Željko Burić.
Sudionici događanja su većinom poslovni ljudi iz Hrvatske, no pridružilo se i njih nekoliko iz susjednih zemalja ali i zemalja Zapadne Europe. Okupljanje i polazak je s prstena oko Hrvatskog Narodnog Kazališta u Zagrebu gdje će vozila biti izložena, što će svakako biti turistička atrakcija. Polazak je 17. lipnja u 12:00 sati uz policijsku pratnju i zatvaranje prometnica do izlaska iz grada.
Slijedeća prolazna točka, odnosno mjesto zaustavljanja je Benzinska postaja Brinje gdje će neki od partnera imati promocijske aktivnosti. Nakon toga, cijela karavana silazi s autoceste kod Žute Lokve te preko Senja nastavlja putovanje Jadranskom magistralom. Kolona, koju će cijelo vrijeme pratiti policija, na autocestu se opet vraća na NP Maslenica i nastavlja autocestom do Šibenika, gdje se spušta u uže središte grada uz zatvaranje prometa na rivi gdje će vozila biti izložena neko vrijeme. Pod pokroviteljstvom Grada Šibenika i Turističke  zajednice grada Šibenika bit će upriličena večera za sve sudionike i to u Perivoju Roberta Visianija. Večeri će se pridružiti i djevojke i organizatori Izbora za MISS Hrvatske, što se ove godine održava u hotelskom naselju Solaris.
„Ovakvim projektima na najbolji način promoviramo ljepote naše Domovine; posebice mi je drago što se njime povezuju i naši gradovi; Zagreb-Zadar-Šibenik koji, kao domaćini, uistinu imaju što i ponuditi i pokazati i najzahtjevnijim gostima. Vjerujem kako je turistički uzlet Šibenika, kojim svjedočimo, i uređenje kulturnih atrakcija i turističke infrastrukture tek početak šibenskog domaćinstva brojnim jedinstvenim događanjima kao što je Pink Wing“,  kazao je gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić.
Drugu etapu pratit će također policija; naime, u subotu će kolona krenuti od Šibenika prema Zadru, te po dolasku u Zadar proći kroz grad i  zaustaviti se kod „Pozdrava Suncu“  i  „Morskih orgulja“.
Kroz sva tri dana eventa, na području D-Resorta održat će se i Pink Wing Luxury Expo gdje će biti predstavljeni luksuzni i ekskluzivni brandovi kao i auto proizvođači premium marki, a bit će organizirana i Gala večera s humanitarnim predznakom.

IZVOR: www.sibenik.hr  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code