CROATICA TV IZ TORONTA

CROATICA TV IZ TORONTA

15. travnja, 2021.

 

Za Hrvate koji žive i rade u inozemstvu, gotovo nema nikakve tv emisije putem koje bi se mogli informirati ili nešto više saznati o onome što se događa u njihovoj domovini. Istina, HRT ima neki program namijenjen dijaspori, ali to nije dovoljno, a još manje gledano.

Nu, u svemu tome svjetla točka je tv emisija Croatica TV na televiziji u Torontu (Kanada). Već sedam godina, (sic!), iz tjedan u tjedan, uspješno je uređuje Anton Kikaš, veliki hrvatski domoljub, producent, humanist, poslovni čovjek i književnik,  kojem je Hrvatska iznad svega, što je uostalom dokazao i u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu.

Netko je o njemu  lijepo napisao: „On Hrvatsku nosi i osjeća duboko u svojem biću i kud god da krene s njime je Hrvatska!“

Stoga su njegove tv emisije u Kanadi iznimno gledane, (emitiraju se i tri reprize!), a pored Hrvata prate je i drugi. Putem njih se mogu gledati i slušati nacionalne i lokalne vijesti, svi važniji događaji, intervjui i drugi segmenti iz hrvatsko-kanadske perspektive.

Svaka čast, Antone!

Mladen Pavković T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code