PERIŠIĆEVA POPULARIZACIJA ODBOJKE NA PIJESKU

PERIŠIĆEVA POPULARIZACIJA ODBOJKE NA PIJESKU

30. lipnja, 2017.

Prepuna Red Bull Beach Arena je gledala Ivana Perišića i Nikšu Dell’Orca, a kako je rekao komentator na centralnom terenu tijekom drugog seta – gledali su čudo.

Otpor kakav su u drugom setu Ivan i Nikša pružili Amerikancima Caseyu Pattersonu i Theodoreu Brunneru bilo je – krasno gledati. Dok su u prvom setu Amerikanci dominirali terenom i dobili ga s 21:11, u drugom setu je naš tim pružio žestok otpor. U nekim dijelovima i potezima izuzetno atraktivan za gledanje. Došla je i ovdje do izražaja Ivanova poznata srčanost, a silna želja za svakim poenom se kod Nikše i Ivana naprosto osjećala u zraku. Takav meč, sjajna atmosfera na prepunim tribinama, odlično komentiranje meča i igra svjetala, glazba – sve ono što i inače čini Poreč Major posebnim. Večer koja se pamti. Kako nam je Nikša prokomentirao – baš zbog takvog kompletnog doživljaja su i došli do igre poput one kakvu su večeras pokazali.
Perišiću treba odati počast ne samo na hrabrosti nego i na tome što je napravio ogromnu uslugu odbojci na pijesku što se tiče njene popularizacije.

A u petak 30. lipnja Nikšu i Ivana očekuju, ponovno na centralnom terenu, ponovno Amerikanci – Jake Gibb i Taylor Crabb. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code