VATERPOLSKI REPREZENTATIVCI POSJETILI ŠTIĆENIKE DOMA JOSIPOVAC U DUBROVNIKU

VATERPOLSKI REPREZENTATIVCI POSJETILI ŠTIĆENIKE DOMA JOSIPOVAC U DUBROVNIKU

3. ožujka, 2014.

vaterpolisti-sa-sticenicvima-doma-Josipovac-618x411

Jug Hrvatske proteklog vikenda je živio s našim vaterpolskim reprezentativcima. Grad Dubrovnik mnogima od njih rodni je grad, u njemu su proveli prve dane života, doživjeli prve ljubavi i  proslavili prve sportske uspjehe. Nekima je pak jedna od najljepših svjetskih destinacija i grad sporta.

 «Jug za mene predstavlja obitelj i dom. Vezan sam za rodni Cavtat i Konavle u kojima sam proveo skoro cijeli svoj život. Kako posljednje dvije godine igram u Rijeci, moram priznati da mi fale obitelj i dragi prijatelji, ali i šetnja po rivi u Cavtatu te lijepo vrijeme juga! » – izjavio je hrvatski reprezentativac Paulo Obradović.

Hrvatski vaterpolisti razveselili su štićenike doma Josipovac, s kojima su proveli divne trenutke, otkrili im tajne vaterpola, ali i spremno pozirali za zajedničku uspomenu i podijelili im prepoznatljive vaterpolo kapice. Štićenici su vaterpolistima pripremili dirljivi prigodni program.

“Presretan sam da smo imali prilike razveseliti ove mališane, da smo im u mom rodnom gradu priredili malo veselja i uljepšali dan!” – izjavio je reprezentativni golman Marko Bijač i dodao: “Dubrovnik je dio mene, tu sam rođen, on je sve što mi znači u životu. Nije lako kad odlazim na česta putovanja, no znam da ću se vrlo brzo vratiti u ovo čarobno podneblje. Ovdje sam i upoznao moju ljubav Zrinku, a slobodne trenutke provodimo zajedno u šetnji starim gradom ili uvalom Lapad!”

S pobjedom protiv Slovačke hrvatski vaterpolisti su izborili plasman na Europsko prvenstvo koje se ovog ljeta igra u Mađarskoj.

“Dubrovnik je grad vaterpola. Utakmice ovdje uvijek su teške i uvijek se treba uložiti poseban napor!” – izjavio je Zagrepčanin Luka Bukić i dodao: “Iako u Dubrovnik uvijek dolazim s protivničkom momčadi kad je klub u pitanju, ovaj me grad oduvijek fascinirao. Prekrasan stari grad bogate povijesti, energija ljudi i sportski duh su nešto jedinstveno.” T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code