PALMA OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU

PALMA OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU

21. travnja, 2021.

Je li jedan od vladajućih političara Srbije i prvi čovjek Jagodine pedofil i seksualni zlostavljač? Poslije optužbi i svjedočenja dijela oporbe da se na privatnim žurkama, u tom gradu, podvode i maloljetnice taj slučaj ispituju i nadležni. Više tužilaštvo u Jagodini, formiralo je predmet, međutim tek pošto im je to zatražio lično lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković – Palma.

– Mi imamo informacije samo sa konferencije za štampu, te je tužilaštvo iskoristilo mogućnost i postupilo na osnovu vijesti. Također, postupamo i jer nam je dostavljena inicijativa Dragana Markovića koji je podnio molbu da se pristupi detaljnom prikupljanju obavještenja i da se djeluje – izjavio je Radoslav Vučković, viši javni tužitelj u Jagodini.

Podsjetimo, potpredsjednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić i jedan od nekadašnjih radnika u jagodinskom hotelu u ponedeljak su na konferenciji za medije rekli da maloljetnice do soba političara dovodile hostese.

– Moja drugarica, osoba koju lično poznajem je jedna od njegovih hostesa. To je bilo neke 2010-2011. godine, Dačić je još bio ministar policije. Pod pretnjom je prisustvovala žurkama, njegov zamjenik joj je slao preteće poruke koje sam lpročitao da mora da prisustvuje tim žurkama. Nakon te žurke novogodišnje, vodila je djevojčicu po njenoj tvrdnji od 15 – 16 godina iz Beograda do televizije Jagodina, gde je iznad bila Palmina soba- apartman uz stepenice, plakale su obe dok su išle ka njemu. U sobi iznad televizije Jagodina bio je Marković nag, kada su ušle u sobu moja drugarica je napustila sobu. Devojčica je ostala u sobi neko vreme možemo da pretpostavljamo šta se tamo desilo – ispričao je svjedok. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Proton Loans
    #1 Proton Loans 7 svibnja, 2021, 08:43

    Dajemo zajmove za sve svrhe. Nudimo od minimalnog iznosa od 5.000,00 USD do 10 milijuna dolara i uz nisku kamatnu stopu od 3% Rok zajma: najviše 25 godina, ovisno o iznosu zajma koji vam treba. kupci bi trebali biti stariji od 18 godina. Ova kreditna transakcija 100% je garancija za ozbiljne kupce za više informacija o kreditu kontaktirajte nas putem e-pošte: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code