OTVORENJE UČILIŠTA ELLY BAŠIĆ

OTVORENJE UČILIŠTA ELLY BAŠIĆ

7. ožujka, 2020.

 

U ponedjeljak, 9. ožujka, u 10,00 sati, na adresi Vlaška ulica 87, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorit će Glazbeno učilište Elly Bašić.

Nekadašnja zgrada bivše vojne bolnice rekonstruirana je i prenamijenjena za potrebe djelovanja glazbenog učilišta, za ukupno 865 učenika podijeljenih na 3 odgojno – obrazovne razine.

Novouređeni prostor obuhvaća tri dvorane, devet učionica, 33 vježbaonice, multimedijalnu knjižnicu, prostore za administraciju, sanitarije i ostale prateće prostore. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Merival Pique
    #1 Merival Pique 10 ožujka, 2020, 16:04

    Moje ime je Merival. Želim zahvaliti dr. Ajayi sjajnom čarobnjaku za pomoć koji mi je pomogao spasiti moj deset godina braka. moj muž je uvijek bio dobar čovjek, sve dok se nije naglo promijenio i počeo me varati s damom po imenu Anna. Moj suprug se prestao vraćati kući u mjeri u kojoj je napustio mene i naše 3 djece. Otišao sam njegovoj obitelji kako bi mi pomogao razgovarati s njim, ali on je to odbio, u tom trenutku nisam znao što bih drugo radio. dok nisam čuo za dr. Ajayija, kontaktirao sam ga i uvjeravao me da će se moj muž vratiti meni i djeci nakon što izvršim neke čarolije, pa sam odlučio pokusati. Nakon nekoliko tjedana iz mog supruga, moj suprug se vratio kući, bio je tako trijezan i ispričao se zbog svega što je učinio meni i djeci. Sve zahvaljujući dr. Ajayi, čarobnjaku koji mi je spasio brak. ako vam je potrebna bilo kakva vrsta duhovne pomoći kontaktirajte ga na Viber / whatsapp: +2347084887094 ili na email: [email protected], on je 100% pouzdan.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code