OSAMDESETE UZ „NEKI TO VOLE VRUĆE“ U „METRPOLISU“

OSAMDESETE UZ „NEKI TO VOLE VRUĆE“ U „METRPOLISU“

16. listopada, 2018.

 

Teška vremena“ pjevalo se tada pateći zbog ljubavi, punili se diskači, a furke i zurke raskošno se kreirale u bojama, dužinama i stilovima.  Obleke su podnosile sve, a krpalo se sa posuđenim sakačima od staraca, kožnjacima, košuljama zavrnutih rukava. Bilo je fora da sve strši pa se trošila tona gela na ježeke. Bilo je to top doba za izlaske, live svirke i doba velikih koncerata, odlične mjuze koja i dan danas puni klubove. Plesalo se po Kulušiću, Benu, Saloonu, Lapu i Studentskom, a popularna 101-ca brujala je na svakom ćošku!

Horde ekipa izlazilo je van, družilo se, a iste te ekipe upotpunjene sa mlađim naraštajima ljubiteljima ovog razdoblja još nije stala sa dobrom vibrom i zabavom. Stoga je ekipa Metropolisa zajedno sa ekipom iz Osamdesete u Zagrebu odlučila napraviti tulum koji će vas prebaciti u doba odličnih druženja i odlične muzike.

Uz oblije  domaćih i stranih hitova 80-tih koja će vas na tren vratiti na plesne podije poznatih zagrebačkih diskača iz tog vremena, atmosferu će dodatno začiniti tadašnji vladari pop urbanog zvuka- band „Neki to vole vruće“! T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code