NOĆ KNJIGE U VERBUMOVIM KNJIŽARAMA

NOĆ KNJIGE U VERBUMOVIM KNJIŽARAMA

23. travnja, 2015.

plakat_sis_m

Nakladička tvrtka Verbum od početka je uključena u program manifestacije Noć knjige. Ovaj put će u četvrtoj godini održavanja Noći knjige u svojim knjižarama u Zagrebu (Teslina 11) i Splitu (Trumbićeva obala 1) za sve će znatiželjne posjetitelje biti otvorena vrata do ponoći uz prigodne popuste na sva njihova tiskana djela.

Posjetitelji Verbumovih knjižara od 18 do 24 sata imat će mogućnost upoznati se zaista s ozbiljenom ponudom knjiga koja uključuje više od 5000 naslova koje je objavilo više od sto nakladnika. 

U sklopu Noći knjige od 18 do 24 sata u Verbumovim knjižarama održati će se akcija Uzmi 3, plati 2 koja vrjedi za sve knjige iz naklade Verbuma – više od 450 naslova s područja: religija i duhovnost, čovjek i društvo, obitelj i roditeljstvo, djeca i mladi, književnost, publicistika itd., a pogodnosti akcije mogu ostvariti svi posjetitelji Verbumovih knjižara u Splitu i Zagrebu u Noći knjige.

Iako se 23. travnja obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava, a Dan hrvatske knjige obilježava se 22. travnja u spomen na Marka Marulića koji je toga datuma 1501. godine dovršio “Juditu”. Stoga će knjižare i knjižnice diljem Hrvatske, kao i drugi uobičajeni prostori za pokazljivost i predočavanje i predstavljanje knjiga i autora, u Noći knjige postati mjesto odvijanja različitih književnih programa.

Stoga tijekom Noći knjige obiđite knjižare i dođite u Verbum bilo u  Splitu ili Zagrebu: Knjižara sv. Frane

Ivan RaosT

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code