NAVIJAČI PARTIZANA IŠAMARALI TRENERA

NAVIJAČI PARTIZANA IŠAMARALI TRENERA

28. svibnja, 2020.

 

Savo Milošević blizu je odlaska iz Partizana, a razlog nije jedino sportski, već i sukob koji je trener imao sa navijačima.

Sve se odigralo u restoranu Partizana na stadionu u Humskoj, kada je Milošević čak dobio i nekoliko udaraca od “viđenijih pristalaša” crno-bijelih, piše Blic.

Veliki incident dogodio se u restoranu Partizana na stadionu JNA prije nepunih mjesec. Nekoliko navijača udarilo je nekoliko šamara treneru Miloševiću. 

Kako saznaje Blic, oni su bili nezadovoljni jer se strateg crno-bijelih nije pojavio na sastanku sa navijačima zakazanom dan ranije. Milošević je došao u restoran nakon nekoliko dana baš u trenutku kada je za susjednim stolom sjedelo nekoliko navijača.

Oni su mu prišli vidno nezadoviljni i poslije kraće rasprave udarili mu nekoliko šamara, a sve se završilo na tome.

IZVOR: www.blic.rs T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 22:46

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

  —————-=============

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code