DJEVOJČICA U DERVENTI ZATRUDNJELA S OCEM I BRATOM

DJEVOJČICA U DERVENTI ZATRUDNJELA S OCEM I BRATOM

16. prosinca, 2015.

Posle mesec dana od hapšenja Z. Đ. (54) z Donje Bišnje kod Dervente, zbog višestrukog silovanja ćerke (15), koja je u međuvremenu rodila i dete, policija je uhapsila i jednog od trojice sinova G. Đ. (23) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao sestru
Istraga treba sada da utvrdi da li je dete koje je devojčica rodila plod incestne veze s ocem ili bratom. Istraga je proširena i na ostatak porodice kako bi se utvrdilo je li još netko od muških članova seksualno zlostavljao devojku, i da li su istu sudbinu doživele i njene dve sestre, javlja Dnevnik.ba.
Iz Okružnog tužiteljstva u Doboju su saopštili da je zatražen pritvor i za drugoosumnjičenog, a u međuvremenu je produžen pritvor za oca maloletnice, koji je iza rešetaka od 4. novembra. Da podsetimo devojčica je posle rođenja deteta prijavila policiji da je otac više puta silovao u poslednjih godinu dana, ali da nije smela nikome to da otkrije jer je pretio da će ubiti i nju i sebe.
Kada je saznala da je trudna, dugo je to krila od drugih, a čim je postalo očigledno da će da rodi, komšijama i rodbini je, na nagovor svog oca, govorila da ne zna ime muškarca s kojim je imala odnose. 
U međuvremenu, ona je u septembru, mesec i pol dana pre nego što će da rodi zdravo muško dete, zasnovala vanbračni odnos s jednim mladićem (20) iz susednog sela.
Inače, protiv oca do sada je podneseno više prijava zbog nasilničkog ponašanja i drugih kaznenih dela. Između ostalog, prijavljivan je i zato što je iz puške pucao na svog sina, a devedesetih godina bio je osumnjičen i za silovanje svastike. Komšije nisu imale lepo mišljenje o njemu nazivajući ga alkoholičarem i nasilnikom. U kući, osim njega i supruge, živelo je šestero dece, tri sina i tri ćerke, od kojih se jedna u međuvremenu udala i odselila.
IZVOR: www.kurir-info.rs/(dnevnik.ba)T

28 komentara

Uskoči u raspravu

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code