NAJNOVIJE NA PORTALU

NAKON 17 GODINA ŠKORIN KONCERT U LISINSKOM

NAKON 17 GODINA ŠKORIN KONCERT U LISINSKOM

15. siječnja, 2015.

2005_12_18_miroslav_skoro_osijek_zrinjevac_klas_01

Miroslav Škoro će nastupiti pred zagrebačkom publikom u Lisinskom u utorak 17. veljače. Točno nakon 17 godina Škoro će se predstaviti sa svojstvenim novim cjelovečernjim glazbenim programom nazvanim Sokak bez imena.

Sokak bez imena predstavlja potpuno novi glazbeno-scenski koncept kantautora Miroslava Škore u kojem kombinira sve najbolje iz svoje karijere. Na sceni će nam Škoro, pjevač, autor, televizijski voditelj, diplomat, koncert majstor i čovjek sa stojištem, kroz svoj specifičan i šarmantan način ispričati priču o klincu iz Višnjevca čiji su dalmatinski korjeni vodili kroz život njegovu slavonsku dušu. Što su mu značili njegova majka i otac, obitelj, ravnica, blato i kamen? Kako ne zna svirati tamburu, ali je zna kititi. Zašto je njegova majka umjesto mobitela koristila prozor? Kako je proputovao svijet, stekao puno prijatelja i kumova i zašto tako dobro govori „zbrokanim lengvidžom“. Zašto je njegov stari mislio da Ameri nešto muljaju kad su se spustili na Mjesec i kako uloviti štuku na mrtvog bandara…?

Kroz glazbenu priču koju će pričati 11 vrsnih glazbenika, što tamburaša, što rokera i Ladarice, Škoro će otpjevati sve one nezaboravne pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali…

Cijena ulaznica je: 110, 130, 150 kn.

Ivan Raos T

30 komentara

Uskoči u raspravu

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code