NOVI LIST TRAŽI CENZURU

NOVI LIST TRAŽI CENZURU

12. svibnja, 2015.

Novom-listu-jos-jednom-Zagorka-Natasi-Bozic-i-Drazenu-Cigleneckom-nagrada-HND-a-za-tekstove-o-odlasku-Sanadera_ca_large

Eto, pojedini mediji traže odgovornost i internetskih portala. Naime, neki Dražen Ciglenečki u uvodniku Novog lista (nedjelja, 10. svibnja 2015., str. 2.) pod naslovom „Schulz nas ne može izliječiti od mržnje“ uz ostalo se zapitao: Što je Državno odvjetništvo kao dio vlasti u širem smislu učinilo u odnosu na internetske portale koji nisu osnovani ni zbog čega drugog nego da promiču mržnju i na najbjedniji način blate pojedine građane i cijele kategorije stanovništva? Apsolutno ništa – zaključuje vrli komentator.

Dakle, ovo piskaralo traži da se pokrene istraga, da se optuže i osude svi (sic!) internetski portali jer su osnovani da blate sve i svakoga! Takvu gadost već dugo nismo čuli ni pročitali. U povodu ove sramne izjave trebalo bi se javiti i Hrvatsko društvo novinara (HND), jer tako podlo i nisko optužiti sve portale, njegove vlasnike, urednike i sve one koji se na njima javljaju nije ništa drugo nego pozivanje na najgori oblik komunističke cenzure.

Ako tko širi mržnju onda je šire prije svih bivši novinari i suradnici Feral Tribuna koji čak u Novom listu (ali i u drugim tiskanim medijima) imaju i svoje rubrike. Osim toga, imaju i svoj tjednik, srpske Novosti, gdje, kako bi rekao ovaj spisatelj „blate pojedine građane i cijele kategorije stanovništva“. Stoga bi bilo dobro i poželjno da taj neki Ciglenečki prvo pomete u svojem dvorištu, pa da tek potom drugima drži lekcije, tim više što, koliko nam je poznato, ni jedan hrvatski portal nije osnovan da promiče mržnju. Ako ima takvih onda neka ovaj (dreko)pisac javno objelodani o kojim se to točno internetskim portalima radi, jer bacati sve u istu zdjelu radili su samo Šuvar, Račan i slični.

Mi ne tražimo da Državno odvjetništvo urgira u svezi piskaranja ovog piskarala zvanog „zavadi, pa vladaj“, ali tražimo da se ovakvi literarni tipovi maknu s medijske scene – zbog širenja mržnje!

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. UDBAŠKA ZMIJA
  #1 UDBAŠKA ZMIJA 16 svibnja, 2015, 16:09

  Zna se tko je radio najgore zločine i cenzuru, ogavni fašisti i još ogavniji i gnjusniji fašokomunisti!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Franjo Čabrijan
  #2 Franjo Čabrijan 13 svibnja, 2015, 05:31

  Interesno vezani Novi list uz Riječki SDP kroz ovakve novinare pokušava spasiti što se spasiti može, i ne biraju sredstva, navlas kao što su radili u prošlom sistemu.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • DON
   DON 15 svibnja, 2015, 21:01

   Je,vrli Gromičane Čabrijan ali Pavković u svojim pisanijama opravdava pretvorbu i privatizaciju provedenu tijekom rata a po receptu “” japeka domovine “”.dakle 200 bogatih a ostali obespravljeni ,izvlašteni kompletno od svih materijalnih vrijednosti koje su stvarali tijekom proteklih decenija i to sve tijekom trajanja ” domovinskoga rata”.Mora se priznati da stratezi iste pretvorbe i privatizacije nisu aš vesla sisali već su precizno razradili strategiju OTIMAČINE svih predhodno navedenih materijalnih vrijednosti.I što hrvatskome puku znači JAPA DOMOVINE kada su uz njegovu suglasnost a opisanim radnjama izgubili sve ono za što su decenijama od svojih usta odvajali za bolju budućnost ,kako svoju tako i djece svoje.

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code