KLINCI S RIBNJAKA NASTUPAJU U BEČU

KLINCI S RIBNJAKA NASTUPAJU U BEČU

29. studenoga, 2012.

Klinci s ribnjaka

Bečka gradska vijećnica će i ove godine pored mnogobrojnih adventskih štandova ugostiti i preko devedeset međunarodnih zborova iz cijele Europe te Japana i Afrike koji će bečkoj publici u svečanoj dvorani vijećnice na sva četiri adventska vikenda predstaviti najpopularnije adventske i božićne pjesme svojih zemalja.

Koncerti će se održavati petkom, subotom i nedjeljom od 15.30 do 19 sati, a na sam Badnjak od 15.30 do 16.30.

Prvi adventski vikend, točnije u petak 30. studenog, će na bini Bečke gradske vijećnice nastupiti i zagrebački dječji zbor Klinci s ribnjaka, čiji je  nastup predviđen za 16.30 sati.

Za zabavu najmlađih posjetitelja pobrinut će se lutkarsko kazalište koje će vikendom u vremenu od 13.30 do14.00 sati nastupati u istoj dvorani.

Osim toga od 26. studenog ove godine će posjetitelji Božićnog sajma koji se održava ispred Gradske vijećnice svakodnevno od 20.00 do 20.30 sati imati prilike ispred velikog božićnog drvca čuti i tradicionalne austrijske adventske trubadure. Ulaz na sva događanja je besplatan pa stoga ako se u adventsko vrijeme nađete u Beču, nemoj te propustiti poslušati neke od spomenutih zborova. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code