MUHE U RIJEČKOJ BEERTIJI

MUHE U RIJEČKOJ BEERTIJI

26. travnja, 2019.

 

Koncertna promocija promocija EP “Projekcije” grupe “Muhe” iz Rijeke

je 25. travnja u Beertiji u Rijeci. U sklopu programa Let’s Talk About Music, ovoga petka u Beertiji na Trsatu očekuje nas još jedna koncertna promocija. Riječ je o novome EP-u “Projekcije” riječkog benda Muhe.

Nakon nekoliko izmjena postava, bend se je stasao u tročlanoj formi u kojoj i najprirodnije zvuči. Glazbena su im inspiracija alternativni bendovi 90ih, te nešto starija psihodelija 70ih i 80ih, što se i osjeti u njihovoj glazbi. Karakterizira ih mračniji i energičan rock, za bluesy prizvukom.

Za sebe kažu: “Glazba koju stvaramo je izraz našeg svakodnevnog života. Tekstovi proizlaze najčešće iz raznoraznih iskustava pojedinca u društvu te njegovog pogleda na život.”

Sve do lani djelovali su pod starim imenom Muhe Bez Glave, no nakon 2 albuma, 3 EP-a i 12 godina svirke našli su svoje glave i bend je započeo novo kreativno razdoblje.

Početkom godine izbacuju EP “Projekcija” koji je sniman i miksan u Studiu Palach.

Video

fb event

Muhe nastupaju u sastavu:

Denis Protega (gitara i vokal),

Erik Benas (bubnjevi)

Ivan Saftić (bas-gitara i bek-vokal)

Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i bookinga, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.

Ulaznice: 25,00 kn pretprodaja / 35,00 kn na ulazu

Pretprodajna mjesta: Dallas Music Shop Rijeka / sustav Entrio T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code