MILANOVIĆEVI AGENTI UBAČENI U REDOVE TORCIDE

MILANOVIĆEVI AGENTI UBAČENI U REDOVE TORCIDE

18. lipnja, 2016.

 

Prema provjerenim informacijama kojima raspolaže HHO u St. Etienneu se nalazi 300-tinjak pripadnika Torcide koji su tamo doputovali iz Hrvatske. Dio njih je zadržan na granici na graničnim prelazima „Pasjak“ i „Rupe“ budući je kod njih pronađena oprema za maskiranje i određena količina droge te se nad njima provodi kriminalistička obrada. Hrvatske vlasti su u direktnom kontaktu s francuskim vlastima i surađuju u pokušaju prevencije nereda na stadionu. Navijači Torcide, ali i pripadnici drugih navijačkih skupina iz Hrvatske pribavili su ulaznice preko navijača St. Etiennea na drugo ime…

Priopćenja HČSP-a, HSP-a, HSP-a AS i HHO-a nakon izgreda na nogometnoj utakmici reprezentacija Hrvatske i Češke u St. Etienneu

Priredio: Franjo Dobrović

HČSP traži oštre kazne za izgrednike na utakmici Hrvatska – Češka

Nakon odlične igre hrvatske reprezentacije protiv Češke i vodstva 2:0, dogodio se neoprostiv izgred naših navijača, ili bolje kazano navijača obučenih u hrvatske dresove. Teško je povjerovati da postoji netko tako malouman i da bi takvo nešto podlo uradio protiv svoje reprezentacije.

Uvjereni smo kako su ti „navijači“ plaćenici Zorana Milanovića, Ranka Ostojića i Vlahe Orepića. U Hrvatskoj je sve uništeno, sve devastirano, poniženo i zgaženo, jedinu radost i veselje Hrvatima još pružaju briljantni nastupi naše nogometne reprezentacije, a sjajan dekor naših mladića i djevojaka je pravi melem za dušu.

Antihrvatsko-orjunaška klika, predvođena navedenima, ne podnosi tu radost hrvatskoga naroda, ne podnosi pune tribine s hrvatskim obilježjima, ne podnosi našu navijačku kulturu, i sve čini kako bi nam ukrala i to malo radosti. Ta šačica plaćenika bi trebala biti slika Hrvatske u svijetu, to oni žele, ali neće uspjeti.

Preočit je njihov udbaški rukopis, od bestijalnih napada na Josipa Šimunića, od svastike na Poljudu, pokušaja zabrane Thompsonove pjesme „Lijepa li si“, čiovskoga sramotnoga transparenta „Dabogda sve izgubili“, pa do stalnih dirigiranih nereda na stadionima. Gdje je tomu kraj? Nitko od ovih nije kažnjen, nego samo Šimunić, zar to ne govori samo za sebe!?

Hrvatska mora početi drastično kažnjavati ovakve izgrednike i to višegodišnjim zatvorskim kaznama. Takvi nas sramote u svijetu, a mi Hrvati nismo takvi, to je balkan koji je u opancima, s petokrakom i kamom u zubima u Zagreb došao 1945. i ukotvio se u centru grada. Njihova mržnja prema Hrvatskoj je nepremostiva, oni radije umrijeti od mržnje nego prihvatiti Hrvatsku.

U Zagrebu, 17. lipnja 2016.

Ivan Pandža, predsjednik HČSP-a

Drastično kažnjavanje za teroristički napad

Huliganski ispadi na utakmici Hrvatska – Češka u Francuskoj još jedan su pokazatelj nesposobnosti službene hrvatske politike da provodi čak i svoje zakone koji reguliraju ovu problematiku.
Za ovu blamažu i sramotu u Francuskoj odgovorne su sve Vlade RH, i HDZ-ove i SDP-ove koje nisu znale ili htjele rješavati nagomilane probleme. Uvijek se išlo linijom manjeg otpora i podilaženjem „našima“ ili „njihovima“.

Tko su ti divljaci koji su  učinili ovaj  teroristički napad. Po čijem nalogu i tko ih plaća? U jedno smo sigurni  ne vole i ne podnose  Državu Hrvatsku.

Hrvatska stranka prava traži drastično kažnjavanje vinovnika izgreda u Francuskoj, tražimo njihovo pronalaženje i drakonsko kažnjavanje. Za ovo što su učinili zaslužuju zatvorske kazne u trajanju od 10 godina. To nisu navijači, to su teroristi.

Nadalje, kako je moguće da su ti huligani unatoč najavama uspjeli na stadion unijeti pirotehnička sredstva. Što je radila francuska policija koja je u svjetlu terorističkih napada najavljivala mjere sigurnosti po kojima će biti nemoguće unijeti bilo što ilegalno na stadione. Što bi se dogodilo da je netko unio “paket” na stadion i eventualno ga aktivirao?

Huliganima poručujemo – ko radi ovakve probleme mora biti spreman i na desetogodišnju robiju.

Daniel Srb, predsjednik.

Pakao“ u režiji Zorana Milanovića od Vrgorca do Saint-Étiennea

Obećanje Zorana Milanovića izrečeno 29.12.2015. kako će nam stvoriti pakao, proteklih tjedana se obistinjuje, a današnjim režiranim nacionalnim sramoćenjem tijekom nogometne utakmice Hrvatske i Češke evidentno je kako se radi o smišljenom puzajućem državnom udaru! Primjenom klasičnih UDBA-ških metoda misija rušenja Domoljubne koalicije i izmišljanja filofašista tako se s političkog i medijskog ringa prebacila na sportske terene u inozemstvu s ciljem prikazivanja Hrvatske i hrvatskog naroda nazadnjacima i divljacima. Kao „desno krilo“ Domoljubne koalicije i Hrvatske, HSP AS nikada neće odustati od borbe za Hrvatsku i Krista protiv komunista!

Ne možemo i nećemo dopustiti da ljaga današnjih događanja na Europskom prvenstvu u Francuskoj bude bačena na splitsku Torcidu jer to jednostavno nije istina. Oni koji su sudjelovali u sramoćenju Hrvatske, iz zemlje nikada ne bi izašli da je tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić uistinu njihov odlazak na Euro želio i zaustaviti! U trenucima kada nam je na čelu SOA-e francuski državljanin Daniel Markić, kojeg je grčevito zastupao bivši premijer Tihomir Orešković, ne trebaju nas čuditi tehnike i metode kako su na stadion u Francuskoj ubačeni „odrađivači prljavog posla“ s bogatim pirotehničkim arsenalom! Kao što smo tvrdili da se lopovi nikada nisu uvukli u Heinzlovu te opljačkali trezor MUP-a, jer su već bili unutra kao dio sustava, tako izražavamo javnu sumnju i da su paklene naprave dočekale već na stadionu ubačene agente među tisuće hrvatskih navijača pa i Torcide!

Inzistiranje na kontroli represivnog aparata od strane MOST-a i Tihomira Oreškovića uz paralelno zadržavanje postkomunističkih kadrova Ranka Ostojića, pokazuje se kao temeljni alat misije kojom se želi vratiti SDP na vlast!

Postupak sotoniziranja Domoljubne koalicije započeo je bivši ministar Ranko Ostojić koji nikada nije htio javno reći tko stoji iza „svastike“ na Poljudu jer bi krak doveo do već poznatih ureda u kojima se „stvara pakao“. Umjetno stvoreni sukob između juga i sjevera bogato podgrijavan određenim medijima, večeras je doživio svoj vrhunac, no model je jednobrazan kao i kod iscrtavanja poljudske svastike! Cilj je svaliti krivnju na cijelu jednu navijačku skupinu, a sve kako bi se unijela pomutnja u domoljubnom korpusu koji je bio i ostao prijetnja SDP-u i ostacima ostataka UDBA-ine mašinerije! Stvaranje pakla i kaosa jedino je što znaju i u tome su kako vidimo – majstori! Dio tog kaosa i straha svakako su višetjedne orkestrirane patrole MUP-a po Vrgorcu koje u službi pobjede SDP-a i MOST-ovih pionira brišu na desetine hrvatskih građana s biračkih popisa!

Stoga ovom prigodom HSP AS najoštrije osuđuje prejudiciranje odgovornosti cijele jedne navijačke skupine, ali s još većom žestinom tražimo imena onih koji su bacali baklje na stadionu u Saint-Étienneu, jer s njihovim imenima vrlo brzo ćemo doći i do njihovih nalogodavaca, a tada će napokon i sve maske pasti!

U potpisu: saborski zastupnik i glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić

Izjava br. 8 HHO-a o najavi prekida

Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj u središtu je pozornosti javnosti. Hrvatsku javnost nakon posljednje uspješne utakmice s reprezentacijom Turske posebno uznemiruju vijesti o tome da se na utakmici u St. Etienneu između Hrvatske i Češke u petak u 18 sati očekuju neredi koje će navodno izazvati pripadnici navijačke skupine „Torcida“, ali i ne samo oni.

Predstavnici navijačke skupine „Uvijek vjerni“ već su upozorili na činjenicu da dio navijača priprema prekid utakmice u St. Etienneu kako bi Hrvatska bila izbačena ne samo s europskoga prvenstva nego i europskoga nogometa na određen broj godina. O tome su bile vođene i rasprave u hrvatskoj javnosti. Napominjemo da su tijekom posljednje godine dana Hrvatski nogometni savez (HNS) i Hrvatska nogometna repezentacija kažnjeni s pet utakmica igranja bez publike. Osim huliganizma, divljaštva i piromanije međunarodne nogometne institucije posebno iritira stalna pojava fašističke retorike na utakmicama hrvatske državne vrste.

Hrvatski helsinški odbor za ljudska prava (HHO) u sklopu projekta „Izravna prevencija navijačkog nasilja“ smatra svojom obvezom obavijestiti javnost o informacijama koje posjeduje. Prema provjerenim informacijama kojima raspolaže HHO u St. Etienneu se nalazi 300-tinjak pripadnika Torcide koji su tamo doputovali iz Hrvatske. Dio njih je zadržan na granici na graničnim prelazima „Pasjak“ i „Rupe“ budući je kod njih pronađena oprema za maskiranje i određena količina droge te se nad njima provodi kriminalistička obrada. Hrvatske vlasti su u direktnom kontaktu s francuskim vlastima i surađuju u pokušaju prevencije nereda na stadionu. Navijači Torcide, ali i pripadnici drugih navijačkih skupina iz Hrvatske pribavili su ulaznice preko navijača St. Etiennea na drugo ime. Upravo stoga hrvatska strana inzistira na tome da predstavnici francuskih vlasti, ali i organizatora, prilikom ulaska na stadion provjeravaju ulaznice personalizacijom uz predočenje osobnih isprava temeljem kojih se utvrđuje identitet donositelja ulaznice.

I ne samo to, francuske vlasti razmatraju mogućnost zabrane ulaska u grad na određeni rok pripadnicima navijačkih skupina, što je u skladu s francuskim zakonima. To može učiniti i gradonačelnik dekretom. Isto se dogodilo i prilikom gostovanja Dinama u Parizu 2012. godine kada su francuske vlasti prije utakmice PSG – Dinamo zabranile ulazak hrvatskim navijačima, koji su ipak u Parizu izazvali veće incidente. Jednako tako, 2013. prilikom utakmice PSV – Dinamo gradolnačelnik Eindhovena dekretom je zabranio ulazak navijača bez personaliziranih ulaznica.

Ovaj puta nitko neće moći, kao što je uobičajeno, optuživati HNS da je kriv i odgovoran za javno sramoćenje Hrvatske kroz Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, kao što je bilo u slučaju sramotne svastike prilikom utakmice Hrvatska – Italija u Splitu. Ovaj puta organizaciju utakmice ima francuska strana kojoj pomaže i određeni dio predstavnika MUP-a RH koji se nalaze u Francuskoj.

Neosporno je da se u situaciji političke nestabilnosti u zemlji i lošeg ozračja u društvu te brojnih podjela nogometni uspjeh Hrvatske doživljava kao kohezivni faktor nacije koji vraća nadu i radost cijelom društvu. To nekima smeta, ali to još više razobličuje krajnje ciljeve jedne ili više prepoznatljivih grupa te je jasno da ova akcija nije slučaj ili nestašluk, nego „projekt“. Ne radi se samo o hrvatskom nogometu i Hrvatskom nogometnom savezu. Krajnji cilj ove akcije je daljnja destabilizacija hrvatskoga društva i javno sramoćenje Hrvatske države i Hrvata kao političkog naroda u svijetu.

Ivan Zvonimir Čičak, predsjednik HHO-a T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Dušan Silni
  #1 Dušan Silni 20 lipnja, 2016, 12:57

  I u svemu tomu je taj četnički bosanski skot Čičak. On se brine o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji? Da ti pamet stane.
  Zna li itko od čega taj četnički skot živi? Nema nikakove škole, nikada nigdje nije u životu radio, napravio je ženi pet cigana a sve to živi na visokoj nozi, dok hrvatska sirotinja umire.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Michel
  #2 Michel 19 lipnja, 2016, 13:05

  Baklje se nisu mogli unijeti u tim količinama osim ako su u dogovoru sa tajnim službama unaprijed unešene i sakrivene.

  Znamo dobro da su Francuzi pomagali logistički udbašima kod ubojstva Bušića.
  Također su francuzi neka podvrsta srpskih cigana koji su u imperijalističkim srbije uvijek bili njihova braća i protiv Hrvata.
  Ima pojedinaca u Francuskoj koji to razumiju i tome se protive poput našeg Jean-Michel-a iz HOS-a.

  Francuske tajne službe preko Tovareša veoma dobro kontroliraju hrvatsku.
  Njima je na kraju Tovarešov tajkun Rajić prodao UNICEF-ovu Mljekaru za 270 miljuna Euro.
  A sa druge strane je tu MI6 koji su dobili industriju cigareta i otoke u hrvatskoj uz uvijet da za mesića pronađu u arhivima na Pantovčaku dokumente koje kompromitiraju Hrvatsku jer svi znamo da je Mesić Jugoslaven koji voli hrvatsku samo pokrasti.
  Da li se pri tome nalazi u kraljevini Jugoševije, titinoj Jugoševiji ili njegovoj trećoj MOST-ovoj Jugoševiji njega ne zanima.
  Jugomafijaška obitelji!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Hrvat
  #3 Hrvat 19 lipnja, 2016, 12:28

  MOST je udbaško orjunaški projekt.
  Markić, francuski agent i orjunaš.
  Orepić – orjunaš.
  Milanović – orjunaš.
  Tedeshi – orjunaš.
  Petrov – orjunaš.
  Ostojić – orjunaš.
  Pusić – orjunaš.
  Pupovac – orjunaš.
  Ševe – orjunaš.
  Itd.itd.

  Od kaosa, lopovluka, ratova itd. ti lopovi, tj. njihovi unuci više od 100 godina vladaju.
  Iza svega stoji srpski imperijalizam uz podršku kraljice Elizabete koja je svoje tajne agente MI6 prebacila u Split da bi rekrutirala plačene agente ( prodane hrvatske duše) u Torcidu i dr. najivačkih skupina.

  NOGOMETNO HULIGANSKO I NIJE NEŠTO DRUGO NEGO PROJEKT ENGLESKE TAJNE SLUŽBE!
  TKO TO NE ZNA TOME NIJE VIŠE ZA POMOĆ!

  Normalno da francuzi neće ništa posebno učiniti, tj. čak pustiti agente MI6 (izdajnici hrvatske) da rade nered.
  Pa njima je cilj ostvoriti EP i tko tu radi nerede je za njih dobro došao, jer to francuskoj ekipi ide u cilj.

  Zadnje je vrijeme da se HOS aktivira.
  Ovo više nema smisla u ovoj državi.
  Molim HOS da aktivira građansku stražu po svim gradovima RH!

  Pakao su najavili Jugonacionalisti.
  Na nekim mjestima su već sakrili oružje i stvorili svoje ratne baze (tvrđavu) poput Bjelolasice.
  Lovište predstavlja sigurnosni pojas.
  Bjelolasica je kompleteno orjunaško gnijezdo gdje To Do Rich, Mesić i lopovska ekipa planira se povuči.

  Na pomolu je 3 Jugoševija.
  3 opcija kako nju naziva mentor – bivši Predsjednik SFRJ: Stevan Tovareš.
  MOST bi trebala biti ta opcija novoga Jugonacionalizma.
  Na konzultacije Petrov ide Manoliću i Mesiću a za njih MI6 sve organizira.
  Orešković je jedna jadna budala koja ne razumije Jugonacionalizam na ovom prostoru.
  On zna čitati Bilance ali ne zna sagledati kartu EU koja jasno ukazuju na srpski imperijalizam u zadnjih 100 godina.

  Neka nam Bog pomogne.
  Bog i Hrvati.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Ivek
  #4 Ivek 19 lipnja, 2016, 11:02

  Nakon incidenta u St. Etiennu Daniel Markić i Vlaho Orepić moraju dati ostavke!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code