MEDVEDGRADSKE GLAZBENE VEČERI

MEDVEDGRADSKE GLAZBENE VEČERI

11. lipnja, 2015.

pp-medvednica-medvedgrad-2

Za koncerte grupe Pavel (16. srpnja) i Detour (17. srpnja) cijena ulaznica iznosi 70 kn u pretprodaji, a na dan koncerta iznosit će 90 kn. Koji izvođač nastupa 18. srpnja još je tajna, a njegovo ime bit će otkriveno 18. lipnja, točno mjesec dana uoči nastupa na Medvedgradu!

Za sve tri večeri u prodaji je, uz onu standardnu, i po 30 ulaznica koje uključuju poseban program „Akustika na vrhu kule“. Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi, predstavit će se hrvatski kantautori: Auguste (16.srpnja) , Dina Rizvić (17. srpnja) i NLV (18.srpnja).

Program „Akustika na vrhu kule“ ne naplaćuje se posebno, ali na njemu će moći prisustvovati samo trideset dovoljno brzih kupaca koji na prodajnom mjestu ili putem interneta odaberu kao dodatni program opciju „Akustika na vrhu kule“.

Program „Akustika” prepoznat je akustični serijal koncerata nastao u suradnji s portalom Muzika.hr koji već pet sezona zaredom publici približava mlade i talentirane glazbenike i autore.

Medvedgradske glazbene večeri u organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s i Menart BPM-om i Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“ već tradicionalno obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu Zagreba.

Da su koncerti na Medvedgradu pravi doživljaj znaju svi oni koji su do sada uspijevali na vrijeme doći do svoje ulaznice, jer je za programe Medvedgradskih glazbenih večeri u pretprodaji samo 250 ulaznica po koncertu! S obzirom na dosadašnji interes publike moguće je da će svih 250 ulaznica po koncertu biti prodano u pretprodaji, a hoće li u opticaj biti puštene dodatne ulaznice znat će se dan uoči koncerta i ovisit će o vremenskoj prognozi. Zbog upita publike posljednjih godina, uvedeno je i 20 paket – ulaznica za sve tri večeri; cijena paketa iznosi 190,00 kn umjesto 220,00 kn, ali su u prodaji samo od 19.06. do 01.07.2015.

PRODAJA ULAZNICA: online na www.ulaznice.hr

Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records i sva prodajna mjesta u sustavu ulaznice.hr

U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u zatvorene prostore Medvedgrada! T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code