MARKO MRŠIĆ I GRUPA “DIVLJI DJEČAK”

MARKO MRŠIĆ I GRUPA “DIVLJI DJEČAK”

7. veljače, 2018.

Grupa prijatelja iz Slavonskog Broda, 2015. godine započeli su svoj glazbeni put kao glazbeni sastav „Divlji dječak“. Iste godine objavljuju svoj singl prvijenac i to obradu jedne od najljepših Bajaginih pjesmama „Kad hodaš“.

Na krilima tog singla koji je ovom mladom rock bendu donio preko 50 000 klikova na Youtubeu, uslijedio je prvi autorski singl „Ja kažem da“ . Kao glavni adut, ovaj put su imali Tonija Lovića, gitaristu Zabranjenog pušenja koji je odradio aranžman i produkciju novog singla.

Nakon kraće pauze i drastične promjene članova u bendu, Divlji dječak prošlo ljeto izlazi sa singlom „Opet u mraku“. I ovog puta im je aranžman i produkciju radio Toni Lovrić.

Danas, pune tri godine nakon svog prvog pojavljivanja, grupa „Divlji dječak“ predstavlja novu autorsku pjesmu “S druge strane dana”.

Autor glazbe i teksta je Marko Mršić, a ovaj put je aranžman radio Marko Matijević Sekul, frontmen grupe Manntra.

Mogli bismo reći da ova pjesma zapravo predstavlja i mali zaokret u Mršićevom autorskom radu te početak njegovog stvaralačkog sazrijevanja. U tome mu je uvelike pomogao i Marko Matijević Sekul, koji je zaslužan za promjenu u zvuku i općem ambijentu njegove glazbe.

Za istoimenu pjesmu snimljen je i video spot u režiji Hrvoja Wächtera, a pogledati ga možete na sljedećem linku

https://www.youtube.com/watch?v=g5o-YZz4GXw

Pjesmu „S druge strane dana“ slušajte i na Deezeru:

http://www.deezer.com/hr/album/56457702 T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code