POMIRILI SE BORIS NOVKOVIĆ I ŽELIMIR BABOGREDAC

POMIRILI SE BORIS NOVKOVIĆ I ŽELIMIR BABOGREDAC

26. srpnja, 2011.

Proteklih dana glavni trač u estradnim krugovima bila je svađa i između Borisa Novkovića i Želimira Babogredca. Nezadovoljan odnosom matične diskografske kuće prema njegovom najnovijem petnaestom studijskom albumu „Via ljubav“ Boris Novković je došao u Dubravu i predsjedniku Uprave „ Croatia recordsa“   povišenim tonom svoju ogorčenost  sasuo je  u lice. Želimir Babogredac nije ostajao dužan i gotovo je došlo do fizičkog obračuna.

Neugodni verbalni obračun Borisa Novkovića i Želimira Babogredca je posebno odjeknuo jer obojica spadaju u mirne ljude nesklone incidentima, ali, najveća kriza u povijesti diskografije učinila je svoje.

Popularni pjevač i prvi čovjek Cratia recordsa umeđuvremenu navodno su su se pomirili.

Želimir Babogredec, nekada vlasnik studija „Rokokoko“, i obitelj Novković godinama su uspješno surađivali.  Prije tri godine mnogi mediji su obajavili zajedničke fotografije Želimira Babogredca i Borisa Novkovića prilikom potpisa ekskluzivnog petegodišnjeg ugovora za Croatia recocords.

Poslije susreta s Đonijem Štulićem incident s Borisom Novkovićem još je jedna teška situacija za Želimira Babogredca u kratkom razdoblju. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code