LAŽNI STOP ZA TETKU IZ KANADE KAKO SRBI ZOVU VULINA

LAŽNI STOP ZA TETKU IZ KANADE KAKO SRBI ZOVU VULINA

25. travnja, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Očekuje se i hitna sjednica Centralnog komiteta „H“DZ-a radi iskazivanja plebisticarne potpore i zahvalnosti Velikom Vođi što je Hrvatsku spasio od agresije Aleksandra Vulina. Kao u ona, neki su naivni mislili stara, a stvarno tako obnovljena i aktualna vremena, kada je tata bio savjetnik (i još toga!) članu Centralnog komiteta SKH i generalnom direktoru Radiotelevizije Zagreb Franku Winteru, a mama aktivno vojno lice odnosno oficir (i još toga, a ne samo tek puka „vojna lekarka“) i suradnica pukovnika JNA dr. Mire Broz, snahe Josipa Broza Tita

Napisao: Erih Lesjak

Aleksandar Vulin predsjednik je minorne partije Pokret socijalista koja u srbijanski parlament može ući te i ulazi samo i jedino u izbornoj koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, što znači po volji i milosti samog Aleksandra Vučića. No, unatoč toj „džepnoj“ veličini te političkoj snazi i utjecaju stranke kojoj je predsjednik, Aleksandar Vulin kojeg u Srbiji posprdno zovu „tetka iz Kanade“, u srbijanskim je vladama bio ministar u više resora a trenutno je ministar obrane. U Republiku Hrvatsku minulih je godina po specijalnom zadatku dolazio na komemoracije, obljetnice i posvećenja, a postao je poznat i upamćen po svojim tendencioznim, provokativnim, uvrjedljivim, agresivnim i nekrofilnim izjavama i komentarima koji su uvijek bili na ili preko granice diplomatskog incidenta. No, vlade Republike Hrvatske na to nikada nisu primjereno reagirale, pa ni trenutna Andreja Plenkovića.

No, vidi vraga, čuda, hrabrosti i naglo p(r)obuđene domoljubne časti, svijesti i savjesti; ovih dana na samu najavu da će ministar Aleksandar Vulin ponovo pohoditi komemoraciju u Jasenovcu, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u Republici Hrvatskoj odmah ga je proglasilo „nepoželjnom osobom“ i time mu onemogućilo ulazak u Hrvatsku! Vulin je isti Aleksandar Vulin kao i prethodnih godina, pa što se to dogodilo i promijenilo da je Vlada Andreja Plenkovića odjednom „preko noći“ postala osjetljiva na provokacije, uvrjede i insinuacije kojima Aleksandar Vulin godinama ponižava i zlostavlja žrtve srbijanske ratne agresije i njihove obitelji, branitelje, Domovinski rat, hrvatski narod i državu? Naravno, ne treba imati dugo sjećanje i pamćenje ali treba poštivati svoj zdrav razum, inteligenciju i čast te zadržati samopoštovanje, te ne dopustiti predsjedniku Vlade u Republici Hrvatskoj Andreju Plenkoviću i njegovu Agitpropu da nas još jednom obmanu, prevare, narugaju se i ponize!?

Masovnopsihološko manipuliranje

Naime, „Stop Vulinu“ početak je pomno (is)planiranog projekta informativno-propagandnog i masovnopsihološkog manipuliranja, obmanjivanja, varanja, podcjenjivanja, ponižavanja i psihološke agresije na hrvatski narod; a kojem je cilj da se prikriju i potisnu u zaborav sve moguće uvrjede, podcjenjivanja, podmetanja, etiketiranja i ponižavnja kojim su nas prethodnih mjeseci izravno i neizravno „častili“ i zlostavljali Andrej Plenković, Agitprop, „H“RT i novinski kartel HANZAMEDIA-Novi list-Styria International! Primitivci, natražnjaci, reakcionari, revizionisti, zatucani katolici, katolibani, nacionalisti, kleronacionalisti, klerofašisti, patentirani ženomrsci, geografi Zemlje kao „ravne ploče“, smrdljivi provincijalci s periferije namirisane i kozmopolitske Europe, nenaobraženi analfabeti koji ne mogu prepoznati i ne cijene povijesnu veličinu i značaj kompradorske misije Jean Clau(n)da Junckera i njegova feminiziranog uštipak-prijatelja!

Polupismeni i intelektualno podkapacitirani provincijalci koji nisu u stanju pročitati tekst i shvatiti sadržaj onog dijela Istanbulske konvencije koji se odnosi na rodnu teoriju, kojom nas pseudoznanstvenici i kreatori humane partenogeneze te kolonijalni trgovački putnici konzumerizma, globalizma, MMF-a i Svjetske banke; oslobađaju naše genetske te i kršćanskim odgojem i kulturom određene – femicidnosti! Kakav altruizam, filantropija i humanizam s njihove; te neosjetljivost, nekooperabilnost i nezahvalnost s naše strane. Pa, nazadniji smo od Indijanaca koja su, za razliku od nas, umijeli prepoznati i znali cijeniti ogledalca i druge bezvrijedne drangulije te alkohol koji su im donijeli onodobni „prosvjetitelji“ i konkvistadori.

Kontrola štete od Istambulske konvencije

U dirigiranim medijima kakvih u državi bez pluralizma i slobode glasila javnog informiranja i može samo biti, objavljuju se naručeni članci, komentari i panegirici Aleksandru pardon Andreju Plenkoviću, i zahvale za njegovo odlučno, domoljubno i rodoljubno STOP Aleksandru Vulinu; za hitro, vješto i lukavo smišljeno napuštanje Narodne skupštine Srbije saborskog izaslanstva Njonjo-Arhitektica iz Gunje, u zakašnjeloj obrani časti i dostojanstva žrtve Stjepana Radića i drugova. Uskoro se očekuje da će iz svih osnovnih organizacija Saveza komunista pardon „H“DZ-a, početi stizati telegrami odanosti, ljubavi, privrženosti, potpore i zahvalnosti suvremenoj inačici Ljubičice Bijele, a očekuje se i hitna sjednica Centralnog komiteta „H“DZ-a radi iskazivanja plebisticarne potpore i zahvalnosti Velikom Vođi što je Hrvatsku spasio od agresije Aleksandra Vulina. Kao u ona, neki su naivni mislili stara, a stvarno tako obnovljena i aktualna vremena, kada je tata bio savjetnik (i još toga!) članu Centralnog komiteta SKH i generalnom direktoru Radiotelevizije Zagreb Franku Winteru, a mama aktivno vojno lice odnosno oficir (i još toga, a ne samo tek puka „vojna lekarka“) i suradnica pukovnika JNA dr. Mire Broz, snahe Josipa Broza Tita! No, kao što se to zna, u vremenu Domovinskog rata današnji Veliki Vođa imao je anemiju hrvatskih crvenih krvnih zrnaca i zbog toga nije mogao sudjelovati u obrani Domovine od velikosrpske ratne agresije, no ne može mu se zbog toga zamjerati jer mu je mama bila kardiolog a ne hematolog pa ga nije mogla podojiti hrvatskim crvenim krvnim zrncima ali unatoč anemiji nije bio blijed kako je to uobičajeno, nego – crven!

Kažu da se povijest ponavlja dva puta, prvi put kao tragedija a drugi put kao farsa. Što ne vrijedi i za Hrvatsku jer smo svjedoci da se povijest ponavlja, ali ne kao farsa nego kao neokomunistički revival, istina tek nešto modificiran i retuširan. S istim tipom ljudi, karaktera, kadrova, struktura, društvenih odnosa, nehumanosti, nesolidarnosti, antisocijalnosti, okrutnosti i agresije prema narodu! A nekadašnji batinaši i konfidenti koji su zbog „delikta mišljenja“ i „verbalnog delikta“ slobodne ljude zatvarali u kazamate Stare Gradiške i Lepoglave te odbijanjem bubrega zatvorenicima savjesti bili preteča suvremenim trgovcima ljudskim organima, konvertirali su u zaštitnike i promicatelje ljudskih i građanskih prava i sloboda! O tempora, o mores! Zato Hrvati, budite na visini svog osobnog i narodnog ropskog mentalnog i društvenog usuda da ne kažem prokletstva, budite zahvalni Andreju Plenkoviću što vam dopušta da dišete, da imate hrvatska crvena krvna zrnca i niste anemični te da vam dozvoljava da se zovete Hrvatima, pa na prvim izborima koji dođu masovno glasujte za „H“DZ Andreja Plenkovića. Jer, da nije njega tako neustrašivo hrvatski punokrvno domoljubnog, rodoljubnog, demokratski odgojenog i osjetljivog, odanog vladavini prava i pluralnom društvu te iznad svega suverenizmu i hrvatskoj samobitnosti; pa vi i ne bi imali za koga drugoga glasovati na izborima osim za – ALEKSANDRA VULINA! T

 

16 komentara

Uskoči u raspravu
 1. martina bracko
  #1 martina bracko 8 siječnja, 2020, 02:56

  Pozdravljeni: Ponudba posojila med resnim posameznikom v 72 urah.
  Posamezniki Irska, Švica, Kanada, Belgija, Francija, Italija, Guadeloupe, Gvajana, Martinique, Réunion Mayotte, Španija in povsod po svetu vam ponujam posojilo v višini od 5000 € do 8.000 .000 € vsem ljudem, ki jih lahko odplačajo z obrestmi obrestna mera znaša 2% za kateri koli zahtevani znesek. To počnem na naslednjih področjih:

  -Finančno posojilo
  – Domače posojilo
  – Naložbeno posojilo
  – Posojilo za avto
  – konsolidacijski dolg
  – Odkup kredita
  – Osebno posojilo
  -Jesni ste

  Če resnično potrebujete posojilo, se obrnite na mene. Na voljo sem vam za vse vaše finančne težave. Za več informacij nas kontaktirajte na naš e-poštni naslov: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Kristina, bre
  #2 Kristina, bre 16 svibnja, 2018, 16:28

  Da biste znali stanje gradske crvene vlasti, čitajte letak “Sisački vjesnik”, istoimena nastavljača tradicije iz 1945., u kojem su objavljivane smrtne partizanske presude protiv Hrvata.Eto, slikala se okupacijska gradonačelnica sa svojim kreaturama istoga mišljenja pred inkubatorom u drugoj ulici. Poslije krčelićeve, tu je i zamašna sandra kuzmić-nikolić, gedža i đozić (hdz), elita dogovorne privrede. Letak maloga formata u koloru tiskan je u nakladi 19.300 primjeraka. Jeftino, umjesto “Tjednika” dinastije Pintarić-Badanjak. A za blagdan Kvirinova “Plavi yugo-orkestar”, stari Betlesi i Zoran Predin. Ona na silu želi povratak šugave zločinačke jugoslavije.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Ikebana
  #3 Ikebana 16 svibnja, 2018, 16:08

  Držim dragi moji sisćani da je to ista ona dvonožna kržljava svetosavska spodoba što se u potpunosti slaže s nepismenom i brbljavom komunističkom ikebanom (ibk) koja tvrdi da je 1942. naš grad u prvoj državi Hrvata (NDH) i pogubnom ustaškom režimu (srbima nas dao na zao glas) ima “konclogor za decu”. Istoriju je učila iz uđbenika aleksandra vulina i drugih bivših i aktualnih četnika. Ikebana NEdo……NA sdp-ova jurišnica iz hcr – a. Čak je i račanica napustila račanovu-berinu partiju…

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Štefan
  #4 Štefan 29 travnja, 2018, 07:11

  Zamislite guzonju dodika u vlaškoj prikrivnoj odori…Baš je lep ko bela lala. I pametan što je najvažnije. Blago civilizaciji koja se bori protiv vlaške prijetvornosti i šrimitivizma.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Velebit
  #5 Velebit 29 travnja, 2018, 06:36

  Hrvatska vlada podize spomenik Pupiju pupovcu i Vulinu Odlicno druze Plenkovicu tako se radi.Podrzala ga drugarica Predsjednica Kolinda sada moze te za Beograd u jednom pravcu . Sretan put ne vracaj se u Hrvatsku

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. m
  #6 m 28 travnja, 2018, 15:16

  pupovec PA TKO JE TO? vulin PA ON NIJE NI SLUŽIO VOJSKU! DALI ST ČULI DA NAŠEG HRVATSKOG GENERALA INAČE MINISTRA ODBRANE KRSTIČEVIĆA AMERIKA UVRSTILA U VOJNI HALL OF FEIM ZA ONE KOJI NE ZNAJU (NIJE PISANO čirilicom) TO JE U PRIJEVODU SVIJETSKA KUĆA SLAVNIH! I GLE ČUDA U HRVATSKIM MEDIJIMA (JUGO-srpskim) NI SPOMENA O TOME! E crvena žgadijo ZBILJA STE JADNI! anonimus SVJETSKIH RAZMJERA neki četnik vulin I “smrdija NA ČELU SA četnikom vučičem NA APARATIMA! ISTINA UVIJEK POBJEĐUJE A laži MAKAR STO PUTA PONAVLJANE UVIJEK GUBE! TAKO VAM JE TO četnička bratijo MAKAR I NJIHOV KOMANDANT đeneral simović NA OBLJETNICI peva četničke pesme A GUBITNICI NA ČELU SA DEGUTANTNIM vulinom MU APLAUDIRAJU! BRAVO BRE četnici!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Black Jack
  #7 Black Jack 26 travnja, 2018, 20:25

  Ti Četnici su u zadnjih par godina dobili vise od milijardu euro mita od kine koja masovno ulaze u Srbiji.
  Sada im je Kesa puna pa glume velike srbende sto bi njima trebalo znaciti da imaju veliiki kurac dok zapravo niti ofca nebi primjetila kada ulazi i izlazi!

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Black Jack
  #8 Black Jack 26 travnja, 2018, 20:19

  Pa ovaj show izmedju Četnika i Partizana je kost za glodanje narodu koje opet treba da puši ovaj spin pred izbore.
  Jedni ce za četnike u Beogradu a drugi ce za partizane u Zagrebu!
  Nista novo na Balkanu – mafija ima svoje državice!

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Fredy
  #9 Fredy 26 travnja, 2018, 10:44

  Evo na slici i krmka iz Banjaluke, milorada dodika, žapca iz prnjavora. Lep čovek i država mu s koje je otjerao i pobio sve domoroce hrvatske krvi. Čujte vlaški dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u srbiji!

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Stojan
  #10 Stojan 25 travnja, 2018, 22:27

  Ali, gde li im je mornarica. Na moravu ili na posuđenu crnogorskom jadranu, možda i na Drini ćuprija. Važno je ipak da se generalštab srbijanski nalazi u BG-pašaluku. Jebo ih njihov nikola pašić, nedić, ljotić i druga svinjarska bagra.

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Miroslav Mrčajevac
  #11 Miroslav Mrčajevac 25 travnja, 2018, 22:23

  Vidi ćopava čuda. Bata aleksandar vulin, rashodovani i ražalovani milicajac, postade ministar ratni, pa ga prati i službeni pobočnik u jna haljama. Iza njega, slučajno, i mornarički oficir nerazgovjetna čina. Bre, daleko dogurao čmar aleksandra vuleta vučića ili vukodlaka od bugojna.

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. zagorski veseljak
  #12 zagorski veseljak 25 travnja, 2018, 20:24

  Ovi naši srljaju opet Kaj guske u magli.
  Ove godine je 90 let kak su ucmekali našega Štefeka Radića i ostale u beogradskoj Skupšćini.
  Tad je bil najveći sprevod Radiću kakav se ne pameti.

  Moglo bi se to ponovit u kolovozu na Mirogoju, da se tak veliki broj naroda skupi na dan sećanja na smrt Štefeka Radića.
  Mislim da bi to bil najveći udarac komšijama, jači od sega.
  Sad si premislite kak bi to bilo dobro izvesti tada.
  Vera u Boga i selačka sloga.

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. grunf
  #13 grunf 25 travnja, 2018, 17:48

  kao što napisah neki dan, uskoro će se vratiti i lizat šešelju dupe.

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. grunf
  #14 grunf 25 travnja, 2018, 17:44

  jes, točno napisano, samo kad ti nebi bile te kretenske “uvrjede”.

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. merle
  #15 merle 25 travnja, 2018, 16:25

  MA ZAR VAM NIJE DOPIZDILO REKLAMIRATI TOG četnika ZAR NE SHVAČATE DA MU SAMO PRAVITE REKLAMU!!!??? JA POVRAČAM KAD GA VIDIM PA VAS MOLIM DA MI SE SMILUJETE I NE UGROŽAVATE MOJE ZDRAVLJE!!! ZDS!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

<