KUP GRADA SAMOBORA U PREPONSKOM JAHANJU

KUP GRADA SAMOBORA U PREPONSKOM JAHANJU

23. kolovoza, 2018.

Atraktivan Kup grada Samobora u preponskom jahanju održat će se od četvrtka 6. rujna do nedjelje 9. rujna na Etno farmi Mirnovec. Očekuje se oko 250 jahača iz Hrvatske i inozemstva (Austrija, Italija, Njemačka, Mađarska, Slovenija, Srbija i drugih zemalja) koji će se natjecati u više kategorija. Utakmice sva četiri dana turnira su na rasporedu od 8 sati.

Inače na samom kupu sudjelovalo je ovih šest godina mnogo poznatih imena u konjičkom sportu, što dokazuje da je konjički kup Mirnovec visoko kotiran među strukom. Na turniru sudjeluju svi hrvatski reprezentativci od seniora (Andro Hrgović, Filip Rožmarić, Janka Kraševec, Denis Gugić) te juniori (Josipa Koletić, Eva Golubiček, Josip Gugić, Dunja Alđamal) te od kadeta (Lea Djelmić, Kim Vukadin, Nuša Olajoš, Sara Makar) – reprezentativci koji će tjedan dana prije braniti boje Hrvatske na prvenstvu Regije na Hipodromu. Dolazak je potvrdio i jedan od najboljih Austrijskih jahača koji još uvijek jaši najveće svjetske turnire Gerfried Puck, te Andras Kovy jedan od najboljih Mađarskih jahača ujedno i izbornik Mađarske juniorske reprezentacije.

https://www.youtube.com/watch?v=w2ZWsSfnUVE&t=1s

Konjički klub Mirnovec pokazao se odličnim organizatorom ovakve manifestacije i prije, a osim vrhunske organizacije konjičkog kupa (ovo je 7. Kup grada Samobora, a 2017. je bio suorganizator Prvenstva Hrvatske), klub Mirnovec je tražena destinacija za mnoge ljubitelje rekreativnog jahanja i sve zaljubljenike u prirodu i idilične prostore.

Ulaz je slobodan! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code