DINAMOVCI TRENIRALI S DJECOM IZ SOS SELA U LEKENIKU

DINAMOVCI TRENIRALI S DJECOM IZ SOS SELA U LEKENIKU

8. svibnja, 2015.

Zajednička (2)

GNK Dinamo Zagreb ugostio je u srijedu 6. svibnja na pomoćnom maksimirskom terenu male nogometaše iz SOS Dječjeg sela Lekenik u sklopu međunarodnog društveno odgovornog projekta „Nogomet za prijateljstvo“. Prvotimci višestrukog prvaka Hrvatske Ante Ćorić, Marko Pjaca i Eduardo tom su prigodom iznimno trenirali s mladim sportašima iz Lekenika koji su tako na jedan dan svoje uobičajeno igralište zamijenili maksimirskim travnjakom.

Šestorica spretnih dječaka i jedna djevojčica iz SOS Dječjeg sela Lekenik, koji brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, od svojih su nogometnih idola iz prve ruke imali priliku naučiti pokoji dribling, isprobati preciznost udarca, ali i saznati što je sve potrebno da bi se postalo vrhunski sportaš.

Jako sam sretan što smo danas imali priliku upoznati i ugostiti djecu iz Lekenika. Mislim da je ovaj projekt odličan i nezaboravno iskustvo kako za naše klince koji će ići u Berlin i tamo upoznati vršnjake iz cijelog svijeta tako i za ovu djecu koja su danas došla u goste Dinamu. Uvijek je poseban osjećaj nekoga razveseliti, a kada se radi o djeci onda je to još nešto više tako će ovo biti nama, a nadamo se i njima, dan koji neće zaboraviti“, izjavio je Marko Pjaca, talentirani Dinamov krilni napadač koji je taj dan napunio svoj 20. rođendan.

Djeci iz SOS Dječjeg sela Lekenik na treningu su se pridružili i njihovi vršnjaci iz Dinamovog omladinskog pogona, sudionici Gazpromova društveno odgovornog projekta „Nogomet za prijateljstvo“, koji će predstavljati Hrvatsku među 24 zemlje svijeta na Međunarodnom forumu Nogomet za prijateljstvo koji će se održati u Berlinu od 5. do 6. lipnja 2015. Mladi sportaši tom su prilikom međusobno razmijenili narukvice prijateljstva kao simbol tolerancije, jednakosti i zdravog načina života te nastavili zajednički trening u vedroj atmosferi.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code