JAPANSKI “ACID MOTHERS TEMPLE” U RIJECI

JAPANSKI “ACID MOTHERS TEMPLE” U RIJECI

28. kolovoza, 2017.

 

 

Dolazak japanskog psihodeličnog benda Acid Mothers Temple zakazan je za četvrtak, 28. rujna s početkom u 20 sati u Omladinskom kulturnom centru Palach.

Podsjetimo, u sklopu svoje Hallelujah Mystic Tour in Europe, mastermind benda, gitarist Kawabata Makoto izmedju ostalih svojih projekata našao je vremena i posložio ekipu za još jedan pohod na stari kontinent! S gotovo 90 izdanja, kao i činjenice da godišnje znaju objaviti i po nevjerojatnih deset albuma, njima ideja i inspiracije jednostavno ne ponestaje, te su polagano dosegli zvjezdani status. Grupa je to koja je na scenu vratila interes za psihodeliju, kraut rock i progresivni rock i koja se smatra jednim od najboljih japanskih bendova u povijesti, a njihov rad je glazba uz koju putujete, prisjećate se i prepuštate kaosu.

Koncert otvaraju domaći dečki okupljeni pod nazivom The Freak Folk Of Mangrovia.Sebe opisuju kao fluktuirajući kolektiv glazbenika koji već više godina surađuju u raznim bendovima. Glazbi se pristupa kao igri, eksperimentirajući sa zvukom i raznim ritmičnim temama. Ne stvaraju pjesme u klasičnom smislu već razrađuju ideje koje se kreću od laganih, opuštenih, atmosferičnih dijelova do žestokih, kaotičnih, soničnih eksplozija. Samim time nikad ništa nije izvedeno identično i svaki put je pred sastavom drugačiji izazov što stvara uzbudljivo i nepredvidivo putovanje kroz nove zvukovne pejzaže. Organizaciju koncerta potpisuje Distune promotion.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50,00kn dostupne su u Dallas music shop Rijeka ili u sustavu Entrio, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 75,00kn.

linkovi:

ACID MOTHERS TEMPLE

http://acidmothers.com/

https://www.facebook.com/acidmotherstempleofficial/

video:

https://www.youtube.com/watch?v=YB3pnOWXqIQ

The Freak Folk Of Mangrovia (Rijeka)

https://www.facebook.com/thefreakfolkofmangrovia/

T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code