“14 Sarmi” TATJANE JURIĆ

“14 Sarmi” TATJANE JURIĆ

14. prosinca, 2013.

juric4

Ekipa Narodnog radija pripremila je svojim slušateljima neobičan glazbeni poklon i na najljepši mogući način poželjela svima u lijepoj našoj Čestit Božić! Pjesma 14 sarmi vesela je blagdanska poruka koju je proteklih dana marljivo pripremala cijela obitelj najslušanijeg radija u Hrvatskoj. Potaknuta božićnim duhom, svoje pjevačko umijeće po prvi put je pokazala i voditeljica Tatjana Jurić.

“Istina je, propjevala sam! Na to me mogla natjerati jedino ekipa Narodnog radija. Iako sam tamo samo nepunih dva mjeseca, potaknuta obiteljskom atmosferom i uz podršku mojih divnih kolega po prvi sam puta pustila glas i dopustila da se to i tonski zabilježi. Bliže se blagdani i htjeli smo najveseliji mjesec u godini učiniti još veselijim svim našim slušateljima“ izjavila je dobro raspoložena domaćica Narodnog radijaTatjana Jurić.

Tatjani se u studiju pridružila cijela ekipa najslušanijeg radija u Hrvatskoj. Doris Pinčić proslavila se ulogom vrsne pjevačice Lare i vrlo je rado ponovo zapjevala. Ivana Plechinger otkrila je svojim kolegama male tajne pjevačkog zanata, a pjesmu su svim glasovima obojali i Nives Čanović, Dalibor Petko, Davor Dretar Drele te Silvano Gospodarić.

Božićna pjesma Narodnog radija 14 sarmi napravljena je na glazbu 14 palmi Marijana Bana koji nije imao ništa protiv da upravo njegova pjesma bude podloga vesele božićne poruke i vrlo je rado pristao na suradnju: Samo se vi zafrkavajte. Dok je smijeh i zabava u pitanju – ja sam za!“

Videospot za pjesmu 14 sarmi možete pogledati na sljedećem linku:

http://www.youtube.com/watch?v=SOZ8Kqxs_Q0

www.narodni.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code