ISTRIA WINTER CUP U NOVIGRADU

ISTRIA WINTER CUP U NOVIGRADU

26. siječnja, 2017.

 

 

Istria Winter Cup, jedan od najatraktivnijih pripremnih nogometnih turnira u razdoblju zimske sezone u ovom dijelu Europe, održat će se ove godine od 29. siječnja do 5. veljače. U svom sedmom izdanju Istria Winter Cup dovodi na terene Novigrada, a po prvi puta i Rovinja, ukupno šest kvalitetnih momčadi, što ljubiteljima nogometa svakako garantira kako će i ovogodišnje izdanje turnira donijeti kvalitetne nogometne predstave.

Na sedmom izdanju turnira sudjelovat će prvoligaši NK Aluminij (Kidričevo, Slovenija), Gyirmót FC (Mađarska) i NK Široki Brijeg (BiH), te drugoligaši NK GOŠK Gabela (BiH), Kapfenberg SV (Austrija) i NK Novigrad–CC Cittanova (Hrvatska).

Utakmice po skupinama odigravat će se svakodnevno od 29. siječnja do 3. veljače, s početkom u 15 sati. Domaćin skupine A bit će Rovinj, a skupine B Novigrad. Prva utakmica na turniru odigrat će se na gradskom stadionu u Rovinju, između momčadi Širokog Brijega i Kapfenbergera, uz koje će u toj skupini snage odmjeriti i NK Aluminij. Utakmice po skupinama odigravat će se potom naizmjenično, svakog drugog dana u Novigradu odnosno Rovinju.

Utakmica za 5. mjesto na rasporedu je u subotu 4. veljače u 15 sati, a odigrat će se na novigradskom Laku. U nedjelju u 11 sati Rovinj će biti domaćin utakmice za 3. mjesto, a finale je potom u 15 sati u Novigradu. Po završetku finalne utakmice slijedi dodjela pehara najboljim momčadima i pojedincima turnira, čime će biti spuštena zavjesa na ovo sedmo izdanje IWC-a. Treba naglasiti kako je ulaz na sve utakmice turnira besplatan.

Dodajmo kako će ekipe biti smještene u novigradskom hotelu Aminess Maestral, te u rovinjskom Family hotelu Amarin. Za sve ostalo, od sportske odnosno nogometne logistike, do same organizacije i realizacije turnira pobrinut će se iskusni organizacijski tim sačinjen od predstavnika turističke privrede, Turističkih zajednica, nogometnih klubova te drugih stručnih suradnika iz sredina u kojima će se turnir održati, kako bi i ovogdišnje izdanje IWC-a proteklo u najboljem redu.

Turnir se održava uz potporu turističkih tvrtki Aminess hoteli i kampovi Novigrad i Maistra Rovinj, TZIŽ, TZG Novigrada-Cittanova i TZG Rovinja, te drugih partnera i sponzora.

Aktualne informacije o samom turniru mogu se pratiti na Facebok stranici: facebook.com/IstriaWinterCup.

IZVOR: www.regionalexpress.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code