MIRSAD HOĐIĆ NOVI DIREKTOR U CENTRU BJLOLASICA

MIRSAD HOĐIĆ NOVI DIREKTOR U CENTRU BJLOLASICA

21. veljače, 2013.

8-Skijaliste-Bjelolasica

Hrvatski olimpijski centar Bjelolasica prošlog je tjedna dobio novog direktora, gospodina  Mirsada Hodžića. Kako saznajemo iz HOC-a, još se nije pojavio na Bjelolasici niti u Ogulinu.

Kako će se odvijati daljnja poslovna tragedija oko HOC-a i što će od njega na kraju ostati, više će se znati idućih dana kad bi se trebao održati sastanak predstavnika AUDIO-a, Cluba Adriatic, Grada Ogulina i ostalih zainteresiranih. Naime, očekuje se izrada programa zbrinjavanja viška radnika, plaćanja nagomilanih dugova i zaostalih plaća dok bi vrijedne nekretnine, najvjerojatnije, ubrzanim putem mogle u prodaju, a u budućnosti, možda, i na javnu licitaciju.

Naselje Vrelo na Bjelolasici sa svim objektima je u postupku konzerviranja kako bi se koliko – toliko pokušala sačuvati vrijedna imovina. Naš izvor tvrdi da restoran Sabljaci u Ogulinu i hotel Jastreb u Begovom Razdolju koji mogu samostalno poslovati, sigurno idu u prodaju, dok žičare na Bjelolasici postaju javna ustanova.

Skijalište Bjelolasica proglašeno je u stručnim međunarodnim krugovima FIS-a kao i Hrvatskog skijaškog saveza jednim od najljepših i najzahtjevnijih skijaških lokacija i to posebno sa fenomenalnom ski – stazom za disciplinu veleslaloma.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code