21. ZAGREBAČKI MARATON

21. ZAGREBAČKI MARATON

4. listopada, 2012.

p9100108

U nedjelju, 7. listopada, u 10,00 sati, s Trga bana Jelačića kreće 21. Zagrebački maraton. Na startu na zagrebačkom glavnom trgu se očekuje oko 9.000 maratonaca iz 35 zemalja, a kao i ranijih godina, uz brojne sugrađane, sudjelovat će i gradonačelnik Milan Bandić.

Prema najavi Zagrebačkog atletskog saveza, maraton će se trčati 42, polumaraton 21, a utrka za građane pet kilometara. Start i cilj su, već uobičajeno na Trgu bana Jelačića, a trči se na istok: Jurišićevom, Martićevom, i Vlaškom do Dupca, pa natrag prema zapadu istim putem preko Trga bana Jelačića, Ilicom, do Selske. Maratonci trče dva, a polumaratonci jedan krug. 

Utrka građana održava se na istoj stazi, ali starta pet minuta nakon maratona i polumaratona. Ove godine, po prvi puta, građani će moći preuzeti bespovratni startni broj sa čipom i točno znati koliko im je vremena trebalo da bi pretrčali pet kilometara. 

 Prijave:

Obrazac: http://www.zagrebmarathon.com/page.php?stranica=obrazac_hr , ili osobno u subotu  od 08.00 do 19.00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića kod Gradske kavane.  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code