DAN NK SESVETE

DAN NK SESVETE

29. travnja, 2017.

 

 

 

U ponedjeljak, 1. svibnja, u 18,30 sati, na stadionu Svetog Josipa Radnika, Ulica Vladimira Vidrića 7, Sesvete, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić prisustvovat će revijalnoj utakmici između Hrvatske svećeničke reprezentacije i tima Gradske uprave, koja se održava u okviru proslave Dana NK Sesvete.

Zagrebačko naselje Sesvete dobit će 2018. godine stadion suvremenog izričaja, koji će izgledati kao da lagano lebdi iznad tla trga, sve prema projektu koji je izradio studio Proarh arhitekta Davora Matekovića. Bit će to novi stadion nastao uz zadržavanje postojećeg terena sadašnjeg stadiona “Sv. Josip Radnik” i stupova za rasvjetu. Investicija je to vrijedna 60 milijuna kuna, koja se većim dijelom financira novcem Grada Zagreba i čija je započela.

Uz Rujevicu, ovo će biti prvi pravi nogometni stadion koji se projektira i izvodi u Hrvatskoj. Namijenjen je isključivo nogometu i služit će kao domaći teren drugoligaša iz Sesveta. Imat će sve potrebne dozvole krovnog Europskog nogometnog tijela Uefe za odigravanje utakmica međunarodnog karaktera, a mogući su i nastupi drugih zagrebačkih klubova te svih selekcija Hrvatske nogometne reprezentacije u službenim utakmicama. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code