FANTASY ROMAN MIRELE HOLY

FANTASY ROMAN MIRELE HOLY

27. rujna, 2017.

Promocija fantasy romana „Kraljevstvo Onkraja“ Mirele Holy održat će se  2. listopada u 17 sati u knjižnici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5. O fantastičnim zgodama i nezgodama Lile/Lali, o tome kako se postaje čarobnicom Plamena iz roda čarobnjaka Labirinta, kakav je doživljaj ući u Drvo svijeta i putovati zvjezdanim liftom, a ponajviše o tome kako biti sretan i zadovoljan u svojoj koži iako se ne uklapaš u očekivanja drugih govorit će autorica Mirela Holy, urednik Boris Kugler, Snježana Babić Višnjić i nakladnica Silvija Šesto. Odabrani dio iz „Kraljevstva Onkraja“ interpretirat će dramska umjetnica Dora Lipovčan.

Uz ples Drvo i ples Zelenog srca, u koje će vas uvesti plesačice Plesa u krugu, uz test pogledom u Vračevu ogledalu, a i uz koji zalogajčić iz Kraljevstva Onkraja, pružit će vam se prigoda da dođete u posjed trajnog lijeka protiv sivila odrastanja – začaranih i potpisanih primjeraka  romana.

Nakon jednog “odraslog” romana koji je napisala kao djevojčica i nakon tri publicističke knjige, Mirela Holy se okušala i u formi dječje knjige.

Kraljevstvo Onkraja“ žanrovski se može podvesti pod popularnu formu tzv. fantasy romana, ali to je ujedno i roman o odrastanju koje, prema autoričinu mišljenju, nikad na završava. „Kraljevstvo Onkraja“ je roman o prihvaćanju sebe i vlastite različitosti i o tome kako biti zadovoljan u vlastitoj koži i istodobno prihvatiti i poštovati različitost drugih. Roman osnažuje mlade ljude u tome da prihvate sebe kakvi jesu te da nikad ne zataje svoju kreativnosti koja ih čini vječno mladima.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code