ELEMENTAL SNIMIO SPOT ZA „TIJELO PAMTI“

ELEMENTAL SNIMIO SPOT ZA „TIJELO PAMTI“

16. lipnja, 2016.

Bend Elemental posljednju godinu obilježio je mnogim promjenama, pratila ih je neka posebna energija a čega god su se primili, pretvarali su u uspjeh.

Tako su povodom  18. godine postojanja benda izdali dvostruki album „Tijelo“ s čak 18 pjesama, pod okriljem vlastite diskografske etikete – 383 Records.
Jedina dva singla puštena s albuma,
pjesme „Goli i bosi“ te „Sve je moje tuđe“ postali su hitovi. Na valovima sjajnih pjesama i novog albuma, zaredali su se koncerti i nastupi, a kao kruna godine i 18-godišnje karijere dogodio se rasprodani koncert u Domu sportova prije 3 mjeseca. Cijeli priču zaokružili su samo 10-ak dana poslije, kada je pjesma „Goli i bosi“ u vrlo ozbiljnoj konkurenciji (Massimo, Hladno pivo, Petra Grašo, Pavel) dobila nagradu Porin 2015 za Pjesmu godine.
Tu priča ne staje,
jer Elemental upravo predstavlja svoju novu uzdanicu, pjesmu „Tijelo pamti“ kojom će, nadaju se, iznova osvojiti slušatelje, novu publiku i radijski eter.

Tijelo pamti“ treći je službeni singl s albuma „Tijelo“ a prati ga vrlo senzualni video spot za koji su zaslužni redatelj Marko Milovac i direktor fotografije Ivan Zadro. T

Pogledajte, poslušajte – https://youtu.be/fvq7PG_6sPk

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code